-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Alınan sunucular (VPS, VDS, Dedicated, Cloud) her zaman boş halde gelmektedir. Sunucu firmanızın panelinden (eğer varsa) otomatik işletim sistemi veya panel kurabilirsiniz. Her firma kontrol panelinde panel bulunmamaktadır. İşletim sistemi (ör:centos) kurup üzerine panel kurarsınız. 100 de 95 firmalar satılan sunucular için kurulum yapmaz. Tek tıkla panelden kurar ve siz ayarlarsınız.
Ek Olarak: Ve bu firma oldukca pahalıdır. Başka uygun firmaları öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Uygun sunucu, kurulum ve optimizasyon gibi konular için özelden yazabilir, imzamdaki konudan yardım alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Staff, Jr. Sysadmin
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sunucu yönetimi konusunda yeniyseniz, cPanel kontrol panelli bir sunucu almanı tavsiye ederim.
cPanel lisansından kaynaklı olarak fiyatı biraz tuzlu olabilir ancak yeni başlayanlar için yönetimi daha anlaşılır ve daha kolaydır. Ayrıca DirectAdmin'e göre cPanel için internette kaynak bulmak daha kolaydır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Pazarlama ve iletişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
IonCube kurulu gelmez sanırım fakat Direct Admin php, mySQL ve Apache web serverı kendisi kuracaktır. Yani Direct Admin ile beraber gelen sunucuda ayrıca AMP kurmaya gerek kalmaz. Joes Datacenter gayet güvenilir bir firma ve şu sıralar iyi bir promosyonları var. Ben göndermiştim arkadaşa linki. Sınırlı süreli bir kampanya.
1 kişi bu mesajı beğendi.