cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Yeni bir alanda yeni bir site açma kararı aldım, araştırmalarımda ana kelimelerimin Google aramalarında ilk sayfadaki sitelerin tamamı wordpress alt yapısına sahip.
Bu web sitelerinin ilk altı sırasındaki web siteleri All in One SEO eklentisini kullanırken genelinde sadece iki web sitesi Yoast SEO eklentisini kullanmayı tercih etmiş.
Ben her iki eklentiyi de kullanmışlığım var ve her ikisi de gerçekten tam anlamıyla harikalar. Bir wordpress sitesinin bu iki eklenti farkıyla aman aman bir sıra kazanacağını düşünmüyorum, doğrudan etken değil tabii fakat yinede size de danışmak isterim.
Sizce 10 adet web sitesinin 8 tanesi All in SEO eklentisini tercih ederken diğer 2 web sitesinin Yoast SEO eklentisini tercih etmesi de göz önüne alınarak sizce/siz olsanız hangi eklentiyi tercih ederdiniz?
Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Yoast tavsiye ediyorum, All in SEO Pack'dan daha profesyonel bir SEO eklentisidir. Tabi bu tercih meselesi, kesin bu eklenti daha yüksek performans sağlıyor diye bir kural yok. Fakat yıllardır kullanılan sıklık ve tercih sebebi olarak en yoğun tercih edilen profesyonellerin tercihi halini almış bir eklenti Yoast'dır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Bana göre kullanılacak siteye göre değişir. Örneğin bir teknoloji sitesinde yoast kullanılmalıdır.Bir tesisatçı veya anahtarcı sitelerinde All in seo daha etkili olduğunu gördüm şahsi fikrimdir.
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Her ikiside hem farklıdır hemde değildir.
Kullanmasını bilmedikten sonra premium alsanız yine fayda etmez.
Ayarlara gelince.
Bu güne kadar kurulum esnasında kullanılan ayarları değiştirmedim.
Yoast SEO + XML Sitemap + düzgün içerik = Mükemmellik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben tüm sitelerde All in One SEO eklentisini kurdum. Profesyonel hizmet verdiğim sitelerin tümü ilk 10 içinde. Tek başına yeterli değil ama ayarlarını yapınca da çok etkisini görebiliyoruz.
İyi çalışmalar
Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler. Anladığım kadarı ile pek fark yok aralarında fakat Yoast daha çok tercih sebebi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her ikisinin yaptığı şey aynı değil mi sonuçta. Yazıya title ve description giriyosun sadece :) O yüzden seni a noktasından b noktasına götürecek eklenti değil ikiside.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence ikisinin de bir önemi yok. Meta ayarlarını manuel de yapabilirsin. google, alexa, yandex gibi arama motorlarının takip kodlarını meta ayarlarına zaten ekliyorsun. Geriye kalan tek şey title ve açıklamalar. Onu da manuel olarak yaparsan geriye kalan tek şey yazıların olur :) Eklenti olarak sadece sitemap kullanıyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bana kalırsa yoast. daha verimli çalıştığını düşünüyorum. en azından yazının seo durumunun ne olduğunu gösteriyor. uzunca bir süre aiseo'dan vazgeçmemiş biri olarak diyorum bunu :)
ingilizceogrenmeliyim.com