-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Selamın aleyküm arkadaşlar 3 PIN isteme hakkımı doldurdum 3. isteğimin üzerinden tahmini 45 gün geçti az önce adsenseye girdim şöyle bir yazı çıktı
"PIN doğrulaması için bir aydan az süreniz kaldı. Bu süreyi geçirirseniz reklam birimlerinizde reklam gösterimi duracaktır."
bi tane form varmış PIn gelmezse onu doldurup gönderiyomuşuz herhalde onu yapsam bu yazı gider mi?
- Formdaki Ek gönder kısmına ne eklicem kimlik fotokopisi mi yoksa ikametgah belgesi filan mı göndericem yardımcı olabilir misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Fark etmez herhangi birini ekleyin ben ikametgahla yapmıştım 2 ay sonra pin gelmişti :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
benmkıler 2-3haftad gelmıstı doldur hocam ne varsa amac takıpte oldugunu orda oldugunu belırtmek
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
2-3 saat önce e-devletten adresin olduğu bölümün ekran görüntüsünü attım mail geldi onaylandı birkaç dakika sonra . Sayın Kullanıcımız,
Gönderdiğiniz kimlik belgesi için teşekkürler. Bu belgenin AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten mutluyuz.
Ödeme bekletme bildirimini hesabınızda hâlâ görüyor olabilirsiniz. PIN'inizin doğrulandığından ve bildirimin 24 - 48 saat içinde kaybolacağından hiç şüpheniz olmasın.
Adresiniz doğrulandığına göre, ödeme almak için lütfen aşağıdaki ek adımları tamamladığınızdan emin olun:
böyle bir mail geldi
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşım askerdeydi. Watsapp'dan kimlik fotoğrafını gönderdi arkalı önlü onu bile kabul ettiler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.