Dateturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
php ve seo
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar yeni pc aldım yazıcı yazdırırken yeni pcde 1 sayfayı anca 1 saatte basıyor anlamadım başka pc agda yazdırıyor saniyesinde cıkıyor yeni pc gönderince yazıcı sapıtıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yazıcının markasını, bilgisayarın donanımını ve verilen CD'deki sürücü mü yoksa internet üzerinden indirilen bir sürücü ile mi yüklendiğine ve hangi sürücü yüklendiğine dair bilgi olmadan havadan konuşmuş olurum. Fakat bugüne kadar karşılaştığım benzer üç-beş sorunun her zaman sürücü kaynaklı olduğunu biliyorum. Sürücüyü kaldırıp, lite versiyonunu yüklemeyi deneyin.
Durgun sular derin akar.
Dateturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
php ve seo
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam normal eski pcde cd deki versiyon vardı ama bunda aynısını yükledim olmuyor birşey çakışıyor ama nedir anlamadım markası brother DCP J105 yazıcı pc ise acer aspire v 13 i5 yeni nesil
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende de sıfır yazıcıda sayfanın sadece yarısını basma sıkıntısı vardı.
Kullandığım kablo eskiydi. Yeniledim düzeldi.
Eğer sürücüyle alakası değilse bununla ilgili bir şey olabilir hocam. Kablonuz eskiyse yeni bir yazıcı kablosu alıp deneyin. :)
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sayfa baskı kalite ayarlarını düzenlediğinizde büyük ihtimal sorun kalkacaktır. Eski bilgisayarınızda düşük baskı kalite ayarları vardıysa yazıcı hızlı basar, yüksek kalite ayarlarında ise yazıcı yavaş basım yapar.
Tabi "1 saatte" terimini mecazi kullandığınızı düşünüyorum aksi durumda tekrar araştırma yaparız.
1 kişi bu mesajı beğendi.