lostyazilim
tr.link

alan adımızı aldık

6 Mesajlar 787 Okunma
acebozum
tr.link

erkaner erkaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek metaratör,inci 2.nesil yazar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
Herkese slm arkadaşlar 1 hafta önce alan adımı aldım haber sitesi kurmak için site adresi www.habertakimi.com sizce isim nasıl güzelmi ayrıca haber sitesi kurulumu çok zahmetli ve zor bir işmiş tam 3 ay boyunca yazılım konsunda baya araştırma yaptım fiyatı 10 bin olanıda var fiyatı 20 tl olanda ama anladığım gerçekten bu işi yapacaksan tebilişim gerçekten 1 numara ama fiyat bana çok yüksek geldi ruhs yazılım 3500+kdv ayrıca hosting falan derken 6000-7000 sadece kuruluma gidiyor...

daha da araştırma yaptıkça aslında bu işe girip husrana uğrayan 10 larca insan gördüm news kaydının zorluğu spam etiket olayını satılığa çıkan sitelerin hitli olarak satılacağı zaman spam kasıldığı satın alan insanın kandırıldığı bir zamanlar milliyetin spam etiketten newsten çıkarıldığı hürriyetin aslında uzun yıllar worlpress kullandığını öğrendim..
şimdi bir worldpress teması buldum bakalım bizde bu işi kıvırabilecekmiyiz ayrıca gelişmeleri gene buradan paylaşacağım

wmaraci
reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
hocam başarılar fakat bu işler öyle görüldüğü kadar basit işler değildir temelden başlayıp uzadıkça uzayan işlerdir emek olmadan birşeyler çıkmıyor asla ortaya :) ondan bu yolda size başarılar :)

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
tşk ederim kardeşim gerçekten dediğin gibi emek ve özgünlük bu işte temel etkenler bot bağlamakla haber kasmakla olmuyormuş inan halen araştırma yapmakta yeni yeni bilgiler öğrenmekteyim

msenel msenel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Personel
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 12 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlı olsun hosting yok ise yardımcı olabilirim bu konuda. 9 ay süre zarfında..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
yok daha hosting almadım fiyatlarını incelemek için msj atabilirsin

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)

erkaner adlı üyeden alıntı

tşk ederim kardeşim gerçekten dediğin gibi emek ve özgünlük bu işte temel etkenler bot bağlamakla haber kasmakla olmuyormuş inan halen araştırma yapmakta yeni yeni bilgiler öğrenmekteyim

aynen hocam öyle botla hitle falan olacak bir iş değil bu benimde alt yapım yoktu ilk zamanlar başka sitelerde hem hit kasıp bot kullandım fakat hep zararını gördüm ama zamanla bir şeyleri kavrıyor insan ve anladım ki milyonlarca hitte kassan bir faydası yok ondan imzamdaki site için hem doğal hem özgün ve sürekli emek verip geliştiriyorum faydalarınıda görüyorum

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al