grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
şatafat yerine sade bir blog bile yeter
1 kişi bu mesajı beğendi.
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Alternatif build yaz mesela ezreal solo ez mid ez bot ayrı ayrı. Sezonları takip et bir de oyunda anlaş çocuklarla reklam yapsınlar rp çekilişleri yap siten hemen tutar emin ol. Site açınca haber ver bana oyun oynarken reklamını yaparım ☺
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tasarımını çok beğendim fakat şu sorakanın yerine yeni bir tasarım koyarsan daha iyi olur şok bıcaklı zed gibi birşey olabilir ve rehber oluştur butonuna farklı bir resim koyabilirsin efekt vb. verebilirsin böyle çok sırıtmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam eşleştirmeli olması lazım buildlerin mesela örnek vereyim top lanede Garen aldım karşımda yasuo var ne çıkayım tarzı. bu buildler yapılıp servis edilebilir (acemiler için) Oyunu bilen adam zaten ne çıkacağını düşünmez bile. ek olarak yama notlarının can alıcı kısımları eklenebilir
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hocam benzer olmasada oyun sektörü için acayip projem var. Şuan hazırlık aşamasında küçük kodlamalarına başladım. Eğer istersen aktif olarak fikir alışverişi yapabiliriz. Uzun süredir oyun sektörüyle uğraşıyorum neyin ne olduğunu açık açık beraber beyin fırtınası yapabiliriz.