-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz önce Natro hosting'den ayrıldım. Şimdi hosting arıyorum. Güvenli, Hızlı, Sorunsuz bir hosting friması arıyorum. WordPress, Joomla, Drupal, vBulletin ve xenForo yazılımları kurarken ve/ya çalıştırırken sorun vermeyen bir hosting friması var mı?
Ayrıca; mySQL, PHP yazılımları güncel olan bir hosting friması tavsiyeniz var mı?
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ben Vps almadan önce Alastry kullanıyordum bayi paketini, hiç sorunla karşılaşmadım. Müşteri desteği de çok hızlı ve ilgili bir firma. Ha bir de şunu belirteyim Alastry de sadece SMTP kullanabiliyorsunuz değişmediyse eğer.
Yada kullana bilirseniz sizde bir Vps alınderim fiyatlar zaten neredeyse hosting fiyatlarına kadar düşmüş durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
natro,isimtescil,alastyr,hostazor gibi firmalar artık değeri kalmadı arkadaşlar Turhost kalitelidir netinternette öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
eticaret, seo
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
natro kullanmadım. Alastyr ücret, müşteri desteği bakımından iyi ayrıca wordpress paketleri de var. ama sorgu sayısı yüksek temalar kullanırken o da yeterli gelmiyor.
Turhost kullanıyorum ve daha kullandığım 4-5 firmaya göre en iyisi. Müşteri desteği de iyi zaten sorun çıkmıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
internet medyası
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam hostline kullanabilirsiniz herşeyinizle ilgilenen bir firma şiddetle tavsiye ederim
technokolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Türkiye'de Tek Geçerim dediğim Turhost var oda dolar olduğu için fiyatları bana yüksek geliyor ama uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız guzel.net.tr tavsiye ederim.2 yıldır guzel.net.tr kullanıyorum sorun olmadı daha hiç.