-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam güldürdünüz, :) Masaüstü veya Standart PC'Ler İşlemcileri veya fanları bunlar icin yapılmadı yani iyi bir performans alınmız bazıları sadece 1 gün acık oldugu icin yayn pc'leri saymıyorum bile yanamı gectim insanlar alırlar ozm bi kasa evine kurar al sana datacenter :) örnegin bir sitemi kurdunuz diyelim 10 kişi siteye bi girsin pc beni kapat diye yalvarmaya başlar yani sonuc olarak o pc lerden maksimum verim beklemeyin ve bunun yanında maximum 2 günden fazla acık bırakmayın ve işlemcinizin ramınızın yetmedigi işlemler yapmayın pcinin kalan ömrüde azalır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
pc sürekli açık kalacak
statik ip adresin olacak
en az şöyle 100mbps olmalı
*****in 16mbps zaten max 12-13 taş çatlasın nadiren 14 gelir ki 100 ile kıyaslayamıyoruz.
Kendi bilgisayarını tabiki de server yapabiliyorsun ama çok masraflı oluyor. wampserver ı bile açtığında bir nevi senin bilgisayarın küçük bir server oluyor. *****in hızı ve bant genişliği ele alındığında aşırı derece kasmalarla karşılaşacağın kesin. ve kota problemi olacak sanırsam ***** ile 50-75GB ta kadar bir veri aktarımı söz konusu aylık. Yetersiz kalacaktır her açıdan
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mail gönderimi ve alımı problemi hariç basit siteler yayınlamak için kullanabilirsin ip ni sabit ise yönlendir ns leri IIS dende ayarını yap kullanabilirsin 100 kb upload limiti oldugu için anlık cok fazla birşey bekleme
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
10$lık digitaloceandan takıl daha karlı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adam balık tutmayı öğrenmek istiyor herkes hazır balık uzatmış. bilen varsa nasıl yapıldığını anlatsn gerisini kendisi de biliyordur. Türkiye'de bazı şeyler böyle böyle gelişmiyor.
Ör: Vakti zamanında ABD, Türkiye'ye der ki: ne yapacaksın uçak fabrikasını bir uçağın maliyeti sana 100 olur, sen orayı kapat ben sana 80'den vereyim bak daha ucuza ve masrafsız olacak ve biz uçak fabrikamızı kapatırız. sonrası malum...