afazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İmzamda ki film sitemi açalı 10 gün oluyor. İlk başta hit akımı düşük olur diye 30 liralık Web hosting aldım, bugün eklediğim bir film sayesinde sosyal medyada yine patlama yaptı gruplarda vs paylaşıldı, trafik alanım hemen doldu ve 20 lira vererek bir üste geçtim. Fakat bugün online sayısı +70 den aşagı zor düştü ve şu anda anlık 160 kişi var. Site kaplumbağa gibi film eklemesi bile yapamıyorum. Cpu %4 veriyorlar. Reseller hostinge geçiş yapsam yüzde 7 veriyorlar geçmem gerekli mi? yoksa biraz daha beklesem mi bu akımın bitmesini anlamadım 50 lirada para verdim yani biraz canımı sıktı fikir verirseniz sevinirim. :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Staff, Jr. Sysadmin
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hitin durumuna göre değişir bu durum. Hit yarın öbür gün daha çok artarsa reseller de yetersiz gelebilir...
Bütçen ne durumda bilemiyorum ancak istersen VPS ya da VDS'e geçebilirsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yüksek hitli film sitesini hosting ve reseller paket kurtarmaz, vps / vds paketlerine geçmek zorundasın. (şuan ben kontrol ediyorum yavaşlık yok normal)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Pazarlama ve iletişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En azından gerçekçi vermişler. % şu kadar bu kadar diyip biraz hit alınca suspend eden firma olacağına, dürüstçe % X veriyorum desin kabulümdür.
Bence sizin sitenize güzel bir VPS yakışır. Reseller de kesmez bu gidişle.
TurkBeyi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%89)
%7 CPU oranı hangi firma veriyor çok merak ettim doğrusu, şu firmanın linkini bir de biz alabilir miyiz?
Boş wordpress kurulsa yada vbulletin kurulsa içine 1-2 bir şey atılsa zaten %5-7 olacaktır...