ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Herkese selam olsun gecenin bu saatindeyiz fakat önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar öncelikle yardımcı olabilecek herkese teşekkürler.
ara tatil olduğu için şehir dışına çıkmam gerekti fakat 15.02.2016 tarihine kadar izin yazmıştım fakat işlerim uzadı ve yurda 4 gündür giriş yapmıyorum yarın 5 gün olacak bugün güvenlik gelmiş beni sormuş odada ki arkadaşlara izin yazmamıştım bu günlere şimdi ne olacak? 3 gün giriş yapmazsan izin yazmada, yurttan atılabilirsin gibi ibareler kullanıyordu yurttaki arkadaşlar daha öncelerinde böyle bir olay yaşayan arkadaş varmıdır aramızda acaba?
Kaldığım yurt yazı özel yarı devlet yurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
1- yarı özel yarı devlet şeklinde bir yurt yoktur. Sizin yurt muhtemelen yüksek standartlı devlet yurdudur.
2- guvenlikci doğru söylemiş. Hiç izin almadan 3 gün üst üste geceyi sebepsiz dışarda gecirirseniz bunun cezası yurttan süresiz cikarmadir.
Ama sizin durumunuz buna uymuyor.
Siz izin alıp dönmemiz gereken tarihte donmemissiniz. Bu durumda izin bittiği gundem itibaren 10 gün yurda gelmezseniz kaydiniz silinir. Ama sizinki 10 gün olmamış sanirsam..
Şimdi yapacağınız şu.
Hemen yarın yurt müdürlüğüne izninizin uzatılmasını talep eden faks çekip hemen sonra yurt yönetimini arayıp bunun ulaşıp ulaşmadığını teyid edin.
Muhtemelen sıkıntı cikarmayacaklardir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Daha iyi olur. Kendiniz gidin. Ama gitmek için zorunlu değilsiniz. faksla iaonizicok rahat halledebilirsiniz.
Atilmazsiniz sıkıntı yapmayın. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Siz sabah faks çekip sonra idareyi arayın.
Faksinizda işleriniz nedeniyle izinden donemediginizi, izninizin sizin belirleyeceginiz bir tatihe kadar uzatilmasini istediginizi belirtin.
bisey olmaz da hani olur da Sıkıntı olursa beni skype'den ekleyin ben yardımcı olurum.
Boşu boşuna işiniz yoksa yurda gitmemize gerek yok. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Pazarlama ve iletişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence bir faks çekip durumu sorgulayın. Belki de gitmeye gerek yoktur faks çekilirse.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
faks çekmeniz yeterlidir daha önce böyle bir durumu arkadaşım yaşamıştı biz faks ile halletmiştik ama teyit etmeyi unutmayınız, eğer gelmeniz gerekiyor derlerse de mecburen dönersiniz
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ara ve resmi tatillerde yurttan izin almanız gerekmez ben eskiden aşagıya inipte hiç bir zaman izin kagıdı doldurmadım kanunlara göre kendileri doldurmak zorundada tatillerde otomatik bu yapılır kendiniz dolduracaksınız diyordum yani senin bu olay tatilde olduysa hiç bir şey olmaz ha sen hakkını aramazsan o zaman bavulunu toplarsın kalacak başka yer bakarsın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.