-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar şu anda en çok hangi konuda siteler ilgi görüyor? Piyasada ihtiyaç olan siteler hangileri sizce?
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben kaliteli siteye ihtiyaç duyuyorum açıkçası. Özgün içeriği olan ve her ne yapıyorsa yapsın kaliteli iş yapan. Sağa sola uyduruk 20-25 makale yazdırıp açılan sadece para odaklı sitelerden bıktım usandım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kesinlikle katılıyorum. Artık hep aynı temaları görüyorum sitelerde bu konuda bile fark yaratan bir site bulamadım. İçeriklerde özgün ama sırf yazılmış olmak için yazılmış. Tamam para kazanın ama kaliteli bir şeylerle para kazanın. Eğer özgün fikirli bir site ve kaliteli içerikler olursa oldukça ilgi göreceğini düşünmüşümdür. O yüzden orjinal bir fikir üzerine planlarım var. Tabi biraz daha bilgi toplamak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Staff, Jr. Sysadmin
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ortalık site çöplüğü. Günümüzde artık her daldan, her alandan birçok web sitesi bulmak mümkün, ama kaliteli sitelerin sayısı iki elin parmak sayısını geçmez.
Bence tür ya da seçenek fark etmiyor, özgün içerikten şaşmazsan, sunumun iyi olursa ve reklam bütçen de varsa daha geniş kitleye ulaşabilirsin.
Kısaca emek varsa yemek her türlü var...