-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaslar yabanci film fragmanlari sitem icin youtube kanali acmayi dusunuyorum her fragmanin onune kendi intromu koymayi dusunuyorum buna ragmen youtubeden telif ihlali yermiyim sonucta fragman tanitim icin cikiyor ve ben bunlari tanitiyorum ama yinede aklima takilmiyor degil ? cunki eski konularda sorun olmaz diyenler daha cok sorun olur diyenlere gore bende guncel bilgileri almak istiyorum suan icin ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
tabıkı yersın..bunu bazı kısıler var sanırımfırmadan ızın alıyor o sekılde paylasabılıyor aksı durumda kesınlıkle telıf gelır..
eger o kadar kolay olsa dusunsene fargmanlar yuzbınler mılyonlar ızlenıyor neden cok deneyen yok.
bu anlattıklarım youtube kanalı ıcın...konuyu buraya actıgın ıcın..
sımdı soyle bır durumda olabılır bazende telıflı oldugu ılk yukledıgınde cıkar fakat orda kazancı telıf sahıbıne gıtmek kosuluyla yayınlayabılırsın ıznı vardır yanı o vııdeodan para kkazanamazsın fakat kanalında ızlenır kanal ızlenımı artar vsvs..
tabı su sıralar youtube bu tarzda ıslerı pek ıstemıyor acıkcası ayıklama yapıyor ve bunlarıda bır sure sonra spam dıyerek kapatabılıyor...
tabı bunlara ragmen yapanlar var bunların bir kısmı sansı olup kesfedılmemısler bir kısmı da ızın almıs kısılerdır..
sıtenızde yayınlamaya gelnce alt yapınız vıdeonun yuklu olcagı yer youtube sa dedıklerım aynen gecerlı.
eger maıl.ru vlk tarzı bıryerde ozaman yayınlayablrsınız.. artık kımseyı elındne kelepceleyıp telıf hakkından suclamıyorlar bıldıgım kadarıyla oncelıkle enfazla uyarı maılı gelıyor kanalınızdan bu vıdeoyu kaldırın dıye
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
kazancı o vermıor zaten youtuba attıgı anda eslesen ıcerık vs verıyor kenarda kazancı bu fırmaya gıdecek razı oluyorsanz herhangı bır ıslem yapmanıza gerek yok yazıyor kısı kabul edıyorsa eklıyor yanı..
dedıgım gıbı bazıları eklıyor..sıkıntı cıkmıor bazılarına hemen engel cıkarıyorlar..
bu konuda youtube da cok ıyı olan bırısı var cızgı fılmde herkesın bıldıgı cızgı fılmlerın fragmanını eklıyor yuzlerce var kanalda kanalı mılyonlar ızlıyor takıp edıor sıkıntı yok al sen koy bıkac hafta ıcınde telıften gıdıyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
fazla umitlenmeye gerek yok ozaman hocam ne diyelim :( peki eger ben fragmanlari degistirirsem yani aralarda kendi yorumumu video olarak eklersem filan yine ayni sorun olurmu ? fragmanin onunde ortasinda arkasinda kendi videomla cikis yapsam yorum yapsam ? yinede telif olurmu ? bu konuda bir bilgim yok cunki daha once hic youtub isine girmedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
ozaman da o vıdeonun basladıgı kısımı gosteren dk sn lerde telıf verır:)
tavsıym yorumları dıkkkate alın ayrıca kendınız olesıne bır youtube hesabı acın veya alın 50 kurusa veya 1 tl yede satıyorlar alın oraya bu dedıgınız vıdeolardan deneme yapın bakın telıf verıyormu vermıyormu..
bu sekılde vermeyende bulabılrsınız denedıklerınızden belkı..
yoksa fragmana telıf olmasa hepımız suan aylık 4 hanelı rakamlar kazanırız dolar cınsınden:)