neet
bildiğim,bilmediğin kadar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçen sene bir domain almıştım projelendirmek için nitekim proje yarım kaldı.
bir arkadaş değerlendirmek istediğini söyledi, mümkünse fikrini sordum.
açıkça fikrini söylediğinde düşündüğüm fiyattan da aşağıda verdim.nitekim onun projesine daha da uyumluydu.
önemli olan gerçekten ahlak.
hayırlı olsun diyelim sana da.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
medyapena adlı üyeden alıntı
Yaşım 19. yaşından dolayı derken ?İş hayatını bilmediginiz belli kimse burda millete el kol yapmasın gereği yok. Sizde bir hizmet alıcak olsanız. önce biriyle 5milyara anlastıktan sonra 2 milyarı kim görse gider 2 milyardan alır anlaşmış olsa bile iş hayatı budur. Zaten birşeyden anlasa kimse yorum yapmaz. İş hayatında teklif diye birşey vardır bu kadar basit.!
19 Yaşında gerçekten çok iyi öğrenmişsin iş hayatını. Hizmet alırken tabiki fiyatları değerlendirirsin hangisi kesene bütçene uygun ise gider onu alırsın, fakat burdaki durum bu şekilde değil. Alıcı domain ücretini ödemiş, transfer işlemleri başlamış.. bu saatten sonra gidip ben başka domain buldum ucuza, onu alacam diyemez zaten. Senin sandığın gibi teklif kısmını çoktan geçmiş yani iş.. Ayrıca ticarette kapora denilen bir olayda var ki iyiki var... Sizin gibi düşünenlere karşı tek sigortamız..
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Bu durumlarda,satışa koymadan önce fiyatını iyi belirlemek gerekiyor.Sattığınız domain anında satılmasaydı aylarca belirlediğiniz fiyatta kalıp kimse arayıp sormasaydı eminim böyle pişmanlık yaşamazdınız hatta fiyatını bile düşürmek isterdiniz.
Anında satıldığı için demek ki değerliymiş ki kapıldı hemen izlenimi edinmişsiniz.Sonuçta herkes ekmeğinin peşinde, sizde alan kişide.Alan kişi belki istediği fiyata satamayacak pişman olacak,böyle bir durumda pişman oldum almaktan vazgeçtim,paramı verin geriye dese ne düşünürdünüz?
Belkide aldığınız parayı harcadınız,başka hayalini kurduğunuz projeye başladınız,ne hissederdiniz?
Sonuçta ticari bir durum var ortada,zoraki kimse almıyor kimsede zoraki satmıyor.
Bunun kısmeti buymuş,ben bu paraya ihtiyacım vardı,işimi gördüm Allah bereket versin alan kişiye de bol kazançlar dileyip hayrını görsün demek bence en hayırlı olandır.
Bu niyette davranırsanız bundan sonraki ticaretinize de bu, hayırlı olarak yansıyacaktır.Naçizane fikrim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu başlıkta 2 gündür kuyu hikayesine döndü. standart 2.sırada konu sabitlendi sanki. :D :D :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Epey faydalı bir başlık olmuş. 3-4 kişiyi engelledim. Yarın olur da ticaret yaparım, ne mal olduklarını şimdiden görmüş oldum. İşte her şerde bir hayır var.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Kendine saygını kaybetmeyeceksen iptal et gönderme. Ticarette bir ahlak ticari ahlak vardır fiyat ağızdan çıktıysa ki sende ağızdan çıkmayı geçmiş geri dönmek olmaz. Ticaretten gram anlamayan ticareti nasıl yüksek fiyata kaktırırsam o kadar iyi diyen liseli ergenlerin yorumlarına bakarak hareket etme derim sana kalmış tabi
www.kadinsalyasam.com