-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ece Sükan'dan bana da aynı teklif geldi 1 TL değerinde.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Genel amaçla baktığımızda, her viral reklamın altında insanların algılarını farklı şekilde değerlendiren şeylerin olduğunu farkediyoruz.
İşte, reklamın iyisi kötüsü olmuyor maalesef.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tanıtım yazıları vs. örneğini vermişsiniz, doğru tabiki.. Şöyle bir yorum gelmiş yazıya;
Yok arkadaş reklam metninin standartları olmalıdır. Bumarang’tan reklam yayınlarım, daha önce yayınladım. Ama benim adımdan yazılmış gibi, b.kunu çıkarmış metinlere de bürüşt demek lazım.
Yayınlamamızı istiyorlarsa tanıtım yazısı gibi bir şey kullansınlar, benim kelimelerimi değil!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Blogların sahipleri bizleriz bumerang değil, sırf para için yüzlerce blogla aynı içeriği siteme ekleyecek değilim.
Kumanda panelime bakıyorum blogunu 2 aydır güncellemeyen adam sony bilmem ne içeriğini girmiş.
Paneldeki son 6 yazı Ece Sükan, Rumeli Hisarında Ejderhalar(bunlar bumadsın son içerik başlıkları) başlıklı yazılardan ibaret.
Blogunu yalnızca bu içeriklerle güncelleyenler var benim takip ettiğim bloglar arasında, önceleri günde 1-2 özgün içerik giren blogcular şimdilerde bloguna yalnızca bumads ekliyor.
Elbette biz kimsenin bloguna ne yazdığına karışamayız ama üzücü gerçekten...
WebKing26
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Tanıtım Hizmeti
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bumads ye nasıl kayıt olabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bende bumerang'ı atakan sayesinde bıraktım o ve onun fikirleri çok faydalı oldu desem yeridir.Okurlarımın sitedeki durma süreleri biraz daha arttı.
Düşünceye katılıyorum.Bence gereksiz yazılar sürekli mail gelip duruyor bakmıyorum bile :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Proje Yöneticisi
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
atakan ben sana katılıyorum. yanlış anlamadıysam biz blogcuların belli takipçileri var diyorsun. ve bu takipçilere bizim kalemimizden dökülmeyen içerikleri biz söylüyormuşuz gibi reklam odaklı sunmanın ve bunu bir de kar amaçlı yapmanın yanlış olduğunu ifade ediyorsun. sony yahut hürriyet insanlar tarafından yönetilen büyük firmalar ama reklam stratejilerinde hata yapma payları yok değil. en basit örneği gazetelerin onlarca denetlemeden geçmesine rağmen imla hatası yapması ve yüzlerce güvenlik önlemlerinin alınmasına karşın sony markasının playstation 3 ürünün verileri koruyamaması...
bumadsın reklam formatları inovatif olmasına rağmen bu uygulaması bana göre doğru değildi. lakin herkesin bu konudaki görüşüne de saygı duyuyorum. sonuçta her blogcu özgür bir ruha sahiptir.
mertcanermis.com