Sezar38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar kullandığım telefon android 6.0 bile kaldıracak telefon.Fakat Asus lollipop sürümünü bile vermedi.ZenTalk da birkaç konu açtım cevap gelmedi.Fakat dün açıklamalı birşekilde anlattığımda bugün Asus yetkilisinden cevap gelmiş
""No . Asus zenfone 5 LITE dont get android M. ASUS wrote this on their page. Sorry.""
Bu cümleyi kendim çevirdim fakat ne demek istediğini anlamadım , çeviriyi kullandım saçma saçma şeyler çıktı.Adam tam olarak ne demiş bi çevirin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Asus zenfone için uygun değil android için uygun gibisinden bir yazı birde bu sayfada bulunmuyor üzgünüz mü ne işte :(
Sezar38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır o tarz bişe değil .Sonunda asus sayfasında yayınladı diyor bana başı lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
"No . Asus zenfone 5 LITE dont get android M. ASUS wrote this on their page. Sorry."
Hayır. Üzgünüz, Asus ZenFone 5 Lite Android Marshmallow'u almayacak bunu kendi sayfasında yazmıştı.
asus zaten sayfasında paylaşmış demiş yayınlamıcaz gelmicek lite için boşuna beklemeyin demiş hocam.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
Sezar38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim bunlar hain yav lg g4c var o bile marsmallow aldı üstelik benim telefondan kötü :( Ben kitkat