Kişisel ve kurumsal web sitelerinizi bu linkte yer alan firma-site ekle menülerinden ücretsiz ve hızlı olarak backlink alabilirsiniz. Dilerseniz kısa tanıtım yazısı da ekleyebilirsiniz. Linkler kalıcı olacaktır.
Karşılıklı link istenmemektedir. Bir kaç dakika içinde 12 yıllık 12h.org domaininden backlink kazanabilirsiniz.
12h.org 3 Farklı URL Ekleme Seçeneği Sunmaktadır
Site Ekle
Site Ekle menüsünden uygun kategorilere (adult, warez, fal,büyü kategorileri hariç) sitelerinizi ekleyebilir ve kalıcı URLlink kazanabilirsiniz. 1200 karaktere kadar tanıtım yazısı ekleyebilirsiniz.
12h.org site ekle menüsü için buraya tıklayın
Firma Ekle
Buradan ticari işletmelerinizi kayıt edebilir 12h firma rehberine ekleyebilirsiniz. Dilerseniz hem site ekle hemde firma ekle kısımlarına ayrı ayrı ekleme yaparak birden fazla backlink kazanabilirsiniz. 1200 karaktere kadar tanıtım yazısı ekleyebilirsiniz.
12h.org firma ekle menüsü için buraya tıklayın
Sayfa Ekle
Burada sitenizde yer alan ilginç güzel ilgi çeken okunan paylaşımlarınızı kısa bir özetle kendi sayfanıza linkleyebilirsiniz.
Ayrıca sayfa ekle formuyla 1200 karaktere kadar makale tanıtım yazısı ekleyebilir veya sitenizdeki yazınızı linkiyle birlikte yayınlayabilirsiniz.
12h.org sayfa ekle menüsü için buraya tıklayın
Başlık kısmına girdiğiniz ifade doğrudan url kısmında yer almakta ve aynı başlık h1 etiketiyle listelenmektedir.
Her ekleme seçeneğinde de 1200 karaktere kadar tanıtım yazısı ekleyebilirsiniz.
İki Ekstra Hizmet Daha Eklendi
1. Hizmet: Özgün Yazılar
Özgün faydalı ve kaliteli içeriklerinizi info@12h.org adresinden iletirseniz bu sayfa üzerinden "dofollow" link çıkışlarıyla (3 adetten fazla link olmamak şartıyla) Özgün Makaleler kategorisi altında yayınlanacaktır. Bunun için kaliteli yazılmış faydalı ve özgün bir makale hazırlamanız önemlidir. Burada bulunan özgün makaleler içinden link çıkışı yapılan sitelerin moz spam score puanı 4 ten fazla olamaz. Sadece kaliteli sitelere link çıkışı yapılmaktadır. Ayrıca DA ve PA değeri 10 puanın altında olan sitelere ait yazılar kaliteli olsalarda ancak nofollow link ile yayınlanacak ve link çıkışı 1 adet olarak sınırlı tutulacaktır.
2. Hizmet: Ücretli Ücretsiz Kaliteli Backlink Kaynakları Tanıtım Yazısı Paketleri
12h firma rehberinin bu sayfasında sürekli güncel ücretli ve ücretsiz kaliteli linkler kazanabileceğiniz backlink paketleri ve tanıtım yazısı ekleyebileceğiniz site listeleri yer alacak. Bununla birlikte kendi sitesinden tanıtım yazısı ve link satışı yapmakta olanlarda tamamen ücretsiz olarak burada backlik paket satışı yapabilir. Tanıtım yazısı paketleri satan firmalarında aynı şekilde tanıtım ve satışını yaptıkları satış reklamlarını pdf, doc veya xls uzantılı tanıtım infolarını zipleyerek siteye yükleyebilir ve site ziyaretçilerinin kullanımına sunabilirler.
http://12h.org