Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Kesinlikle ama kesinlikle yüksek beğeni ve üyeli facebook grupları ve twitter adresleri ancak bu şekilde bir ilerleme olur ilk başlarda film ve dizi siteleri için
1 kişi bu mesajı beğendi.
cineasya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
P** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
o siteleri uyguluyoruz bakalim
Mafyam
www.mafyam.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yer imlerime ekledim cok guzel bir film sitesi olmus mobil icinde uyumlu sitenize asla reklam cart curt koymayin özgün olun bir kisi bir filmden memnun oldumu orda iyi tutunur . Basarilar dilerim
1 kişi bu mesajı beğendi.
cineasya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
P** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@Mafyam filmlerde videolar ve sitede hicbir sekilde reklm olmicak...filmlerimi genelde 4.5 5 gb bluray olrak aliyorum ...mobil de kota dostu icin ayrica ekliyorum .... tek sorun var filmleri reklamsiz uplod sitesine yuklemek....upto dan premium üyelik aldim ... okrudda reklam yok.. 4 tane daha uplod sitesi en kalitesini sectim ama reklamlari var ... hepsi özgün tek tek elle giriliyor ...sadece verileri imdb den cekiyor..
Mafyam
www.mafyam.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla hocam tema sade hoş şimdi pcden de baktım uygun sen seo dediğimiz çalışma ücretli yaptırılacak bir çalışma değildir bunu unutmayın . Boşuna ücret ödemenize gerek yok . Kendinize özgün olun o site zaten gerekli zaman aşımından sonra ilk sayfalarda yerini bulacaktır.
Son olarak film scriptlerinde olması gereken bence en önemli şey üyelik işlemi filmleri izlemek için üye olmaya zorlayabilirsin üyelik sistemi getirerek e postaları kontrol altına alarak güncel eklenen filmleri eposta atabilirsin otomotik.
Saygılarımla.