-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlıktada yazdığı gibi mesela google'da bir sitemiz var fakat biz bu siteyi başka bir siteye çevirdik ve sitenin sayfalarının google'da hepsinin silinmesini sonra google'da tekrardan indexlenmesini nasıl yapabiliriz oldukça çok fazla sayfa olduğu için url kaldırma sayfasından tek tek bunu yapmak bi' hayli zor başka önerileri olan bu konuda bilgili olan arkadaşlar varmı acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlginize teşekkürler fakat video biraz eski galiba o nedenle ben şuan denediğimde toplu kaldırma isteği yok içerik gizleme var google webmaster'da.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google webmaster tools'ta url kaldır bölümüne site anasayfa adresini yazarsan tüm indexler silinir hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet internette biraz araştırma yapınca webmaster tools'a ana sayfayı eklemeyi denedim inşallah olur bu arada yinede cevabınız için teşekkür ederim bilmeyen arkadaşlar için önemli bir ayrıntı olacaktır. Tekrar teşekkürler iyi çalışmalar.
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
90 gün indexlenmeyecek konularınız veya makaleniz.
Bunu göz önüne alarak yapacaksanız web sitenizin .com'sa .net alıp tekrar indexletin ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Bende aynı şeyi yaşadım, web yöneticisinden her gün google gibi getir de tüm urlleri tarattır bir zaman sonra düzeliyor hepsi. Benimki 10 gün için düzeldi komple.