-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Eline sağlık kardeşim gayet güzel iş çıkmış tebrik ederim çokta kullanışlı bir program.Fikrimi beğenip programı yaptığın içinde teşekkür ederim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ilk müşteriniz olabilirm...mail atmıştım bugün skypede uygun bir zamanda programı test etmek istiyorum imkanımız varsa...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Wordpress Botu satın alınmışdır.. sorunsuz bir şekilde alış veriş olmuşdur.. Skypde belki 1 saatten fazla sormuş oldugum tüm sorulara cok acık bir şekilde cevap vermişdir....botu deneme amaclı lisans verip test etmemi saglamışdır... bunun yanısıra kendisi cok sıcak kanlı biridir... aynı zamanda güvenilirdir...
Bot hakkında sunları söyleyebilirim:
Botu test ettim wordpress tabanlı olan tüm sitelere konu yollayabaileceginiz bir Programdır... program suanlık sorunsuz bir şekilde istemiş oldugum tüm sitelere konu yolluyor gayet basarılı bir programdır.... eger sitelerinizin alt yapısını güclendirmek istiyorsanız bu wordpress botu son derece işinize yarayabilecek bir wordpress Konu yollama Botudur....
Eger program gelişmeye devam ederse program ileriki zamanlarda daha cok işi yapmaya baslar...
Kendisine teşekkürlerimi sunarım konuyu takipte kalmaya devam edecem.....
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Güzel bir bot yazmışsınız tebrik ederim ve devamını beklerim. Site sahiplerinin işini olduça kolaylaştıracaktır bu yazılım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Program suanlık gercektende süper ve sorunsuz calısıyor....ilerleyen zamanlarda program hakkında daha detaylı yorum yapacagım...
1 kişi bu mesajı beğendi.