lostyazilim

Bu Bilgisayar için ne düşünüyorsunuz?

22 Mesajlar 3.856 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

umittopcan umittopcan Tanıtım Yazısı ve Grafik Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Operatör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 34 / 123
  • Ticaret 39, (%100)
dadava ekran kartı konusunda sana katılmıyorum onun yerine R7 4 gb 256 bit kullanması bile daha mantıklı hemde fiyattan birazcık daha kırmış olur. H1Z1 de GTX960 ile 40 fpsyi zor alıyor arkadaşım ancak yeni dizdiğim full AMD sistemde R7 ile FPS yi 120 ye kadar çıkarabiliyorum High ayarlarda. DVD konusunda aynı şekilde düşünüyorum pek gerek görmüyorum ben Steam herşeyi hallediyor zaten.

Onun dışında, toplanılan sistem zaten çok profesyonel bir sistem değil 120 GB SSD şimdilik işini görecektir, zaten çok yüklenmeyeceğini söylemiş arkadaş.

Benim tavsiyem, Güç kaynağını 500W değilde biraz daha yüksek alması ileride sorun yaratabilir.
ntka

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
O Power nedir öyle 350W çok büyük onu biraz küçültselermiş.

350W büyük ihtimal made in china bir power sadece ekran kartına bile tam performans sağlamaz, kaldı ki hem ssd hem sata hardisk mevcut birde i7 işlemci bu bilgisayarın belirtilen özellikleri doğruysa ve performans gerekiyorsa hakkı en az 600-650W

Neyse, ürünün fiyatı belli değil satışı yokmuş zaten. Eğer bütçen varsa 3000TL falan kendin sıfırdan toplamanı tavsiye ederim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al