Arkadaşlar pvp server tanıtım sitelerini bir çoğunuz biliyordur fakat Türkiye'de adam akıllı pvp server tanıtım sitesi sayısı çok az çünkü hemen hepsi birbirinin kopyası aynı script aynı tema aynı içerikler herhangi bir farklı özellik yok vesayre.
Bugün Google'da pvp server tanıtım sitelerini incelerken birtane pvp server tanıtım sitesi buldum diğerlerinden çok farklı gerçekten takdire şayen bir internet sitesi tasarımı olsun içerikleri olsun içerik düzeni olsun merak ettiğim bu internet sitesi herhangi bir kurumsal firmanınmı acaba yoksa senin benim gibi birisimi kurmuştur?
Siteyi incelerken haberler bölümünü buldum burda site hakkındaki güncellemeleri felan paylaşan arkadaşlar var haberlere göre bu arkadaşlar siteyle ilgileniyor ve sürekli geliştiriyorlar ama site daha 2 aylık herneyse asıl konuya dönecek olursak sizce bu site tutarmı? veya tutarsa kısa vadede birşeyler olurmu yoksa biraz zamanmı alır?
Siteyle herhangi bir alakam felan yok reklamını felanda yaptığım yok sadece merak ediyorum bu site diğerlerinden çok farklı tutarmı tutmazmı diye bunu sormamdaki sebep eğer bu site tutarsa ve gelecek vaad ediyorsa bende böyle bu tarz bir site açmayı düşünüyorumda.
Site Linki: http://www.azepvp.com