lostyazilim

Bu site tutarmı?

18 Mesajlar 2.270 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

UmutcanTC UmutcanTC WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar pvp server tanıtım sitelerini bir çoğunuz biliyordur fakat Türkiye'de adam akıllı pvp server tanıtım sitesi sayısı çok az çünkü hemen hepsi birbirinin kopyası aynı script aynı tema aynı içerikler herhangi bir farklı özellik yok vesayre.

Bugün Google'da pvp server tanıtım sitelerini incelerken birtane pvp server tanıtım sitesi buldum diğerlerinden çok farklı gerçekten takdire şayen bir internet sitesi tasarımı olsun içerikleri olsun içerik düzeni olsun merak ettiğim bu internet sitesi herhangi bir kurumsal firmanınmı acaba yoksa senin benim gibi birisimi kurmuştur?

Siteyi incelerken haberler bölümünü buldum burda site hakkındaki güncellemeleri felan paylaşan arkadaşlar var haberlere göre bu arkadaşlar siteyle ilgileniyor ve sürekli geliştiriyorlar ama site daha 2 aylık herneyse asıl konuya dönecek olursak sizce bu site tutarmı? veya tutarsa kısa vadede birşeyler olurmu yoksa biraz zamanmı alır?

Siteyle herhangi bir alakam felan yok reklamını felanda yaptığım yok sadece merak ediyorum bu site diğerlerinden çok farklı tutarmı tutmazmı diye bunu sormamdaki sebep eğer bu site tutarsa ve gelecek vaad ediyorsa bende böyle bu tarz bir site açmayı düşünüyorumda.

Site Linki: http://www.azepvp.com

wmaraci
reklam

HusamettinUnal HusamettinUnal husow.ooo Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 2 / 25
  • Ticaret 8, (%100)
editmysite. com ile oluşturulmuş bir site sanırım

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
HusamettinUnal Bahsettiğiniz site nedir? necidir? acaba bizde ordan site oluşturabilirmiyiz?

HusamettinUnal HusamettinUnal husow.ooo Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 2 / 25
  • Ticaret 8, (%100)
wix gibi siteler kullanılarak oluşturabilirsin bence yinede diğer arkadaşların yorum yapmasını bekle

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
HusamettinUnal wixi biliyorum berbat birşey birkere denemek için bi site oluşturmuştum ordan bi gelecek beklemek pek mümkün değil gibi gözüküyor birde bu editmysite sitesine kayıt olamıyoruz galiba sadece giriş yapılıyor ordan. Ayrıca konudada dediğim gibi bu site tutarmı sizce?

Mustafac Mustafac tarcinmedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 186 / 191
  • Ticaret 12, (%100)
metin2 oynayan kaldı mı onu sormak lazım önce :)

www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama

multimedya multimedya ☪☪☪☪☪☪ Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Oto Galeri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 35 / 65
  • Ticaret 5, (%100)
UmutcanTC eğer ücretsiz bir site yapmak istiyorsan blogger yada wordpress kullanmanı tavsiye ederim. En azından blogger'ı istediğin şekile sokabilyorsun. birde tk alan adı alıp yönlendirirsen uğraşmak zorunda kalmazsın bu tarz sitelerle

Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.

newyorsti newyorsti Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 11 / 13
  • Ticaret 5, (%100)
bu sitemi tasarımsal olarak hoş geldi hocam size ?
systemkruger

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
MustafaÇ valla hocam metin2 oynayan kaldımı bilmiyorum ama tanıtım siteleri bi' hayli ilgi görüyorlar bunu çok iyi biliyorum :)

Ek Olarak: @[multimedya](userid:59032) yok hocam ücretsiz site yapma gibi bir amacım yok bahsettiğim linkteki site benim çok hoşuma gitti o site tutarmı bunu öğrenmek istiyorum eğer tutar derseniz bende özenti olarak değilde ondan esinlenerek çalışma yapacağımda.

Ek Olarak: @[newyorsti](userid:7477) hocam diğer pvp server tanıtım sitelerini göz önünde bulundurarak bana farklı geldi ve göze hitap ediyor yani kısaca ben beğendim tabi bu benim görüşüm tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz siz beğenmeyebilirsiniz fakat merak ettiğim bu arkadaşlar diğerlerinden özgün bir çalışma yapmışlar bu çalışma diğer birbirinin kopyası sitelere göre bi' farklılık gösterip tutarmı benim asıl merak ettiğim bu :)

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
Tanıtım sitesi şablonu çıkarmak kolay önemli olan seoya uygun siteler tasarlamak ve kodlamaktır.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al