Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Merhabalar yaklaşık 2 saat önce 1and1 adlı siteden 1 adet paypal ödemeli domain aldım. domain panelime 20 dk da düştü ve yarım saat önce blogger yönlendirmesini yaptım gayet güzel kullanıyorum. Sorunum şu ki ;
paypaldan herhangi bir şekilde para kesintisi olmadı domain zaten 1 dolardı. paypalın bağlı olduğu kart zaten online alışverişe kapalı bir kart oradan kesmeleri imkansız şayet atm ye gidip kontrol ettim. Bu durumda ne olacak ?
Ek Olarak: Neden olabilir arkadaşlar başıma daha sonra bir iş gelsin istemiyorum
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merak etme adamlar seni yıl sonuna kadar 40-50$ dolar borçlu çıkartır yada elindeki alan adından olursun. 1and1 den domain alıpta başını taşlara vurmayan görmedim ben şimdiye kadar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Almış olduğunuz alan adınızı 12 ay oyunca transfer yapamazsınız. Satıl alırken kullanıcı sözleşmesinde belirtilmiş bir şey. İşin ilginç yanı ise 11 ay geçtikten sonra firma sizden alan adınızı yenilemenizi istiyor, yenilemediğiniz taktirde de el koyuyor. Daha da ilginç olan bir şey yenileme ücreti en az 40-50$ isteniyor.
Doğal olarak 12 geçmediği için transfer edemiyorsunuz, ya istenen ücreti ödeyerek yenileyeceksiniz yada o alan adından vaz geçeceksiniz.
Daha önceleri defalarca ve defalarca yaşanmış bir mevzudur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
hocam forumu biraz araştırırsanız bu tür sıkıntı mesajlarını göreceksiniz 1 and 1 firması gerçekten sıkıntı hatta bir arkadaş 10 tane domain almıştı ücret kesintisi olmamıştı