-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
N** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kurmayı düşündüğüm bir forum sitesinde sadece alıntılar yayınlamak istiyorum. Bilgiyi en kısa ve öz haliyle sunmak amacım. Her biri birkaç cümle veya bir paragraf tutan birer konu olarak açmak istiyorum.
Sizin web sitenizden de alıntı yapabilirim. Tabii ki her alıntıyla birlikte referans link de vereceğim. Web sitesi sahibi olarak sizlerin bu konuda görüşlerinizi ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
Projemin amacı bir tür arama motoru alternatifi. Arama yapıldığında farklı bir algoritmayla sonuç döndürmek istiyorum. Arama sonucu olarak alıntı ile oluşturduğum paragraflar çıkacak. Ziyaretçi de bu somuçlardan kendisine uygun olanından referans linki tıklayarak sizin sitenize ulaşacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Özgün olmadığı için çöp site olur, boşuna uğraşma bence
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence uyar hocam kimin ne tutturacağı belli olmaz denemkte fayda var.....
Prof Kurumsal Seo Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Çöp site falan olmaz. palo.com.tr bahsettiğiniz şekilde kendi algoritmasını kullanan bir sistem ve gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Oku.net de sitelerin rss içeriklerini çekerek çalışıyor.
Fikir yürütürken biraz daha yapıcı ve yardımcı olmaya çalışırsak insanlar kendilerini daha çabuk geliştirirler.
Link paylaşım konusunda aktif link paylaştığınız sürece kimse için bir sorun olacağını sanmam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bu tür kendine özgü, hızlı ve tanıtıcı site projelerini her zaman desteklerim. (Tabi belli bir süre sonra kaynak göstermemeye başlayıp başına iş açmazsa.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
N** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence gereken ilgiyi gösterdiğinizde siteniz için, belli bir süre sonra güzel yerlerde olur diye düşünüyorum. Ha unutmadan, hitiniz artarsa sakın dört bir yandan veya pop-up reklamlarla boğmayın. Reklam yerleşiminiz dahi çok temiz olsun son önerim.
Reklam konusunda aynı hassasiyeti taşıyorum. Hatta böyle reklam çöplüğü sitelerden içerik de almayacağım. Keşke herkes ziyaretçiyi de düşünü bu hassasiyete sahip olsa.