koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar incir.com tarzı online satış işine girmemi önerirmisiniz konunun doğru yerde olduğunu düşünüyorum
Bir süredir online satış işine girmek istiyorum ancak Bunu kendi başına değil bir platform aracılığıyla yapmanın daha güvenli olduğunu düşünüyorum çünkü kargo, alım satım vesaire işlerle uğraşmak Uzun ve yorucu gelmekte Incir com Sizce güvenilir mi ödediğimiz parayı geri alabilirmiyiz ya da daha uygun fiyata önerebileceğiniz güzel bu tarz Alanlar Ve Siteler var mı Kısacası kafam biraz karışık bildiğiniz konularda destek olursanız sevinirim
koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Baktım hocam ona daha önce ama fiyat olarak ikiside aynı her sene 400 istiyo aynı hesaba geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
incire boşuna bulaşma kardeş bende ordayım bir sürü alt mağazam var ama kazandırmıyor insana incirin puan sistemi çok kötü anca kendi boğazlarını düşünüyorlar, şu sıralar yelkovan diye yeni bi sistem var birde ona bak istersen
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şu fark var; incir tamamen saadet zinciri / pramit sistemi vb. bir sistemle çalışıp hiçbir şeye müdahale ettirmezken, onlinemağaza'da böyle bir durum söz konusu olmadığı gibi tamamen kontrol sende oluyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
koz4 hocam benimde böyle bir düşüncem var acaba sektör seçimi yapabiliyor muyuz mesela tesettür giyim gibi. Ayrıca günlük kaç saatimizi alır bu projeler..
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj