-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar visual studio 2015 ile proğram yapmaya çalışıyorum ama bi türlü online bağlantı kısmını çözemedim onlineden kastım program içinde bir veri değiştiginde mysql veritabanında da veri değişcek ve bu sayede programı kullanan herkesde değişiklik olcak. sorun şurda başlıyor ben proğramla veri tabanı baglantı sağlamaya çalışıyorum ama host uzak mysql bağlantısına izin vermiyor hemen hemen denediğim bütün hostlarda uzak mysql bağlantısı kapalı. Acaba başka hangi yöntem anlattığım işlemi yapabilirim.
FSK
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sql Server ile yapabilirsin. Dediğin gibi bir çok hosting firması uzak mysql bağlantısına izin vermez. İlla uzak mysql bağlantısı olsun istiyorsan db4free yanlış hatırlamıyorsam uzak mysql bağlantısı açık burdan ücretsiz mysql alabilirsin incele istersen
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
teşekkürler hocam deneyeceğim.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sunucu firması ile iletişime geçip uzak bağlantı açmalarını isteyebilirsin.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
XnCN
Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
illa direk bağlanıcam diyorsan somee diye bir asp.net hosting sağlayıcısı vardı ücretsiz olarka hosting ve veritanabı(mSQL) oluşturabiliyordun onu kulllanabilirsin.Eğer php hosting kullanıcam illa dersen php ve json kullanımını iyi biliyorsan basit bir api yaz ardından vs'da apiyi kullan.