lostyazilim
tr.link

Tema Tavsiye!

12 Mesajlar 2.763 Okunma
lstbozum
tr.link

CyberLORD CyberLORD Biraz mesafe! Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 80 / 67
  • Ticaret 1, (%100)

colic adlı üyeden alıntı

arkadaş benden önce davranıp tebrik etmiş seni, belliki çok etkilenmiş çözümünden :)

yeni trend veya değil burada herkes bir şekilde yardıma ihtiyaç duyduğu konuları yazıyor, cevap bekliyor.
mesela ben cevabım olmayan konularda gidip laf kalabalığı yapmam, sana da tavsiye ederim.. güzel oluyor...

Bu gibi konular yardım konusu olamaz. Konuyu uzatıp dağıtmak istemem. Eğer tartışalım bu konuyu diyorsan ayrı bir başlık açalım ve her yönüyle tartışalım?

wmaraci
reklam

colic colic WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Kamu Çalışanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 20 / 15
  • Ticaret 12, (%100)

CyberLORD adlı üyeden alıntı

Bu gibi konular yardım konusu olamaz. Konuyu uzatıp dağıtmak istemem. Eğer tartışalım bu konuyu diyorsan ayrı bir başlık açalım ve her yönüyle tartışalım?

yardım konusu olabilir/olamaza kim karar veriyor bilmiyorum ama benim takıldığım/görüş almak istediğim bir konu varsa yardım istemem gayet doğal. ve yardım konusu olabilir.

"öznel bir konudur, benim hoşuma giden tema senin hoşuna gitmez" diye düşünebilirsin, fakat burada bir açıdan öznellikten çıkıyor zaten konu, çünki siteyi sadece kendimiz kullanmak için açmıyoruz. onun için açmış olsak doğru bana yardımcı olamazdınız.
veya basit bir konu bunları bilmen lazım dersen, eyvallah basit olabilir, ama zaten çok bilgili olduğum bir konu değil ve zaten öyle olduğu için yardıma ihtiyacım var.

Diğer arkadaşları tenzih ederek; konunun dağılmasının böyle cevaplar gelmesinden daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
Bu forumda tema tavsiyeleri konularında bir sıkıntı varsa gerçekten söyleyin ben de bileyim veya konu açmayı düşünen başka arkadaşlarda bilsin bunu ve konu açmasınlar bu konuda.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al