CyberLORD adlı üyeden alıntı
Bu gibi konular yardım konusu olamaz. Konuyu uzatıp dağıtmak istemem. Eğer tartışalım bu konuyu diyorsan ayrı bir başlık açalım ve her yönüyle tartışalım?
yardım konusu olabilir/olamaza kim karar veriyor bilmiyorum ama benim takıldığım/görüş almak istediğim bir konu varsa yardım istemem gayet doğal. ve yardım konusu olabilir.
"öznel bir konudur, benim hoşuma giden tema senin hoşuna gitmez" diye düşünebilirsin, fakat burada bir açıdan öznellikten çıkıyor zaten konu, çünki siteyi sadece kendimiz kullanmak için açmıyoruz. onun için açmış olsak doğru bana yardımcı olamazdınız.
veya basit bir konu bunları bilmen lazım dersen, eyvallah basit olabilir, ama zaten çok bilgili olduğum bir konu değil ve zaten öyle olduğu için yardıma ihtiyacım var.
Diğer arkadaşları tenzih ederek; konunun dağılmasının böyle cevaplar gelmesinden daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
Bu forumda tema tavsiyeleri konularında bir sıkıntı varsa gerçekten söyleyin ben de bileyim veya konu açmayı düşünen başka arkadaşlarda bilsin bunu ve konu açmasınlar bu konuda.