Merhaba, kendimi tanıtıyım 18'in başında kendi yolunda bir insanım. Akşam lisesi okuyup bir şirkette Muhasebe ve Finansman işi yapıyorum ayriyetten ek olarak hem kendi sitelerimle ilgilenip hemde editörlük,makale,firma tanıtım,yorum hizmetleri sağlıyorum.
Editörlük:Günlük isteğinize göre anlaşma sağlandığı sürece kesintisiz ve aksama olmadan özgün yazılar,site düzenlemeleri yaparım.
Makale:İstediğiniz sayıya göre belirlediğim süreye kadar doğru ve düzgün bilgilerle makale hazırlıyorum. Özgün makale yazıyorum diyip sırf yazmak için yanlış bilgiler aktarıp haksız kazanç sağlamam.
Firma Tanıtım Ve Tanıtım Yazısı: Dilerseniz tanıtım yazısı yazıp size veririm, dilersenizde tanıtım yazısı yazıp firma tanıtım sitelerine isteğe bağlı sayı belirtilip kendim ilgilenirim.
Yorum Hizmetleri:İnternet sitenizdeki konularıza istediğiniz sayı kadar yorum yapabilirim.
Not:Bilindiği üzere referans en önemli şeylerden biridir. Bende kendi emeğimle çabamla bir şeyler yapmaya çalıştığım için asla işimi geç teslip etmek gibi bir şeyin altına girmem hakkımdan fazlasını istemem ve haksız kazanç sağlamam.
Skypem:karucemirhan - İstiyen ile telefon üzerindende görüşülür fiyatlandırmalar ile ilgili istediğiniz iş ve sayı kadar uygun fiyatlar karşılığında görüşebiliriz.
Tüm Üyeliklerim Ve Açtığım Konular:KONU 1,KONU 2,KONU 3,KONU 4