hep
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi akşamlar ben sitemi burdan site bulucu ile geçen hafta tarattığımda sitem 80. sıra o cıvarlarda çıkıyordu şimdi ise aratıyorum sitem bulunamıyor bunun nedeni nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
google dalgalanmasından kaynaklanan bir şeydir
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Demek ki sitenizde sıkıntı var.
İçerikleriniz doğru şekilde yapılandırılmış olsa idi düşmezdiniz.
Google güncelleme nedeniyle dalgalanmalardan düşüş yaşıyorum diyorsanız, yanlış yoldasınız demektir.
İçerikleri arama motorlarının sevdiği şekliyle yapanlar düşüşe değil yükselişe geçmektedir.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Site görünmeyince hemen Google ye mani bulan arkadaşlarım, Ya siteyi silseler site ortada yok deseler herşeyi Google Dalgalanmasına atacaksınız. Bunlar SEOCU Dalgalanması olmasın. Basın backlinki, basın kopya içeriği, Alın ne idüğü belirsiz paketleri, sonra Google Dalgalanması oldu. Ya neden herşeyi oraya mani buluyoruz. Şuraya bakıyorum herkes SEOCU olmuş, herkes paket satıyor, yemin ederim ki bu yüzden seo yapmıyorum.
Seo fiyatlarına bakıyorum mübarekler ellerinden gelse herşeyi yapacaklar 1tl diyecekler. Seo sizce kolay birşey mi? Bazı siteler var örnek (kiralık ev) geliyor seo yaptırmak istiyorum diyor verdiğim fiyatlar biraz değil ciddi uçuk geliyor. Sonra bana gelmiyor gidiyor paket sistemi alıyor siteye bak 2. sayfa da 2 hafta oldu. 15 gün sonra tekrar geliyor ya böyle böyle oldu. Herkesin fiyatı farklıdır. Olur tabi kardeşim yani açık ve net olarak olay şudur "UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR"