ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar,
mart ayından haziran ayına kadar tamamen boş olacağım için uzun süredir ertelediğim php öğrenme işine başlamak istiyorum artık. merak ettiğimse şu: bütün gün evde olarak zaman kısıtlaması olmadan çalışsam ne kadar sürede orta seviye bir forum yazılımı yazabilecek düzeye gelirim? aynı anda mysql da öğrenmem gerekecek sanırım.
şu anda orta seviye html ve css biliyorum. php ve mysql bilgim sıfır denecek kadar az.
öğrenmek istememin sebebi artık sitelerimi kendim yazmak istiyorum. hazır sistemleri tercih etmeden tüm kodlarına hakim olduğum bir sistem istiyorum.
aynı zamanda nasıl bir sıralama izlemeliyim sizce öğrenirken? önce html ve css i tamamlamalı mıyım? öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Yerinizde olsam bunu hazır bir sistemi değiştire değiştire yapardım . Örneğin WM ARACI , altta yazmasa birde postbit falan olmasa benzer yanı yok VBulletin e fazla çünkü sağlam bir kodlamanın eseriyle VBulletin VBulletin olmaktan çıkmış durumda . :)
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forum yazılımı yapmak baya bi zordur şu kullandığınız wm aracı bile hazır yazılım vbullettin kullanıyor. Kendin şuan ki bilgiyle yazman geliştirmen güvenliğini sağlaman çok zor.