lostyazilim
tr.link

Forum yazılımı yapacak seviyeye ulaşmak

3 Mesajlar 491 Okunma
acebozum
tr.link

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar,

mart ayından haziran ayına kadar tamamen boş olacağım için uzun süredir ertelediğim php öğrenme işine başlamak istiyorum artık. merak ettiğimse şu: bütün gün evde olarak zaman kısıtlaması olmadan çalışsam ne kadar sürede orta seviye bir forum yazılımı yazabilecek düzeye gelirim? aynı anda mysql da öğrenmem gerekecek sanırım.

şu anda orta seviye html ve css biliyorum. php ve mysql bilgim sıfır denecek kadar az.

öğrenmek istememin sebebi artık sitelerimi kendim yazmak istiyorum. hazır sistemleri tercih etmeden tüm kodlarına hakim olduğum bir sistem istiyorum.

aynı zamanda nasıl bir sıralama izlemeliyim sizce öğrenirken? önce html ve css i tamamlamalı mıyım? öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

wmaraci
reklam

Serkan Serkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 129 / 339
  • Ticaret 13, (%85)
Yerinizde olsam bunu hazır bir sistemi değiştire değiştire yapardım . Örneğin WM ARACI , altta yazmasa birde postbit falan olmasa benzer yanı yok VBulletin e fazla çünkü sağlam bir kodlamanın eseriyle VBulletin VBulletin olmaktan çıkmış durumda . :)

Thyphoon Thyphoon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 165 / 186
  • Ticaret 2, (%100)
Forum yazılımı yapmak baya bi zordur şu kullandığınız wm aracı bile hazır yazılım vbullettin kullanıyor. Kendin şuan ki bilgiyle yazman geliştirmen güvenliğini sağlaman çok zor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al