-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
İyi güzel kullan ama yarın bir günde gelip az kazanıyorum diye konu açma. Sizler piyasayı öldürüyorsunuz.
Bu yüzden demişsin bu kadar reklam koymaya Google izin veriyor ki adamlar koyuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternet reklamcılığı bu gibi saçma uygulamalar yüzünden ölü vaziyette. Bana zorla reklam tıklattırmaya çalışıp para kazanmaya çalışanlar, bunlara para ödeyen şirketler... Hedefe yönelik reklamcılık dışından asla reklam yapılmamalı bence. Makyaj ürünü ise sadece kadın blogların da veya kanallarında (youtube) vb. verilmeli. Zaten bu kısmen yapılıyor. Onun dışında popup, banner link felan öldü bence. Ben youtubede film izlerken traş bıcağı reklamı izlemek istemiyorum. Ha yeni bir film çıkmıştır onun reklamı olur ilgimi çekerse izlerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Iyi yapmissin kardesim cunku piyasayi bu hale getiren insanları bu denli mal yerine koyan insanlar zaten para fln kazanmasın .
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Google reklam vermek yerine direk sitelere reklam verilmesinin taraftarıyım. Google benim mahallemdeki su tesisatçısı ile arama girmesin. Yeni açacağım e ticaret sitesinin reklam kampanyasınıda bu şekilde yöneteceğim. Adblock hiç kullanmadım. Ama düşüncem bu şekilde
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ne yaptığı belli değil
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-