-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Belki size ilginç gelebilir ama bazen mutfakta iş yaparken aklıma güzel düşünceler geliyor sonra diyorum keşke yazsaydım güzel makale olurdu ama o an müsait olamıyorum defter kalemle yazacak imkanım olmuyor bazende sohbete gidiyorum çok güzel bilgiler öğreniyorum ama hocamız bayan olduğu için ses kaydına izin vermiyor ama sesi yazıya döksem bişey demez ,bu düşüncem için bir çözüm varmıdır ,yani sesi yazıya çeviren bir alet bir program vs varmıdır acaba? :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ses kaydını al sonra dinleyerek yazıya dök, google ile olacaz iş değil bazen saçmalıyabiliyor google :) veya eksik algılayabiliyor heleki karşı tarafın sesi cırt laksa hiç uğraşmayın :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Fatma adlı üyeden alıntı
devrimedia teşekkür ederim yorumunuz için ama işte sorunda orda yazı yazmaya hem fazla fırsatım yok hemde pek yazı yazmaktan hoşlanmıyorum :o
Ek Olarak:
teşekkür ederim favorilerime ekledim inceleyeceğim
o zaman biber salçası satışına devam :)
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hayırlısı olsun seo ile ilgili bilgiler edin en karlısı o :)
Baksana 3-5 siteye kayıt yapıyorlar bazı web master sitelerinde bulunan oto backlink ile 3bin siteye ping gönderiyor seo diye kakalıyor 30 50 150 300 lira fiyat çekiyorlar :)