UNKEF adlı üyeden alıntı
Uydunet o kadar sağlam ve güvenilir mi hiç bilgim yok hocam. Varsa bilginiz paylaşır mısınız... Kullanan arkadaşlarınız tanıdıklarınız vs. var mı...
Hocam Ben açıklayayım 2009 yılından beri Uydunet kullanıyorum + telefon hizmetindende faydalanmaktayım onca yıl boyunca internet 3 kez kesildi 2 si bakımdan dolayı 1 taneside modemin bozulmasından dolayı ki onun dışında ne yavaşlama nede kesilme yaşadım ankaradayım alt yapı vs sıkıntısız
Türk *******danda ayrılıp kendi yapısına geçince daha bi iyi oldu tabi çok sansürlü tor,DNS yada VPN kullanmıyorsanız çoğu siteyi açmaz ama sıkıntısız 50Mbit kullanıyorum eski abone olduğum içinde AKK iki kat fazla bende ücretde uygun sıkıntı çekmiyorum.
Türk *******un vermiş olduğu telefon hizmetinden de bıkmıştım sabit 19 gelirken uydunetde 2 TL ye çözdüm işi numara değişmedi taşıdım numarayı ucuz ucu konuşuyorum voip candır.
ChesterFiel adlı üyeden alıntı
Bu ülke neleri kaldirdi, bi kablo mu kaldirmayacak alt yapiyi güldürmeyin. Ulkenin yaklasik %70i ***** kullanicisi, uyduneti bilmiyorum ancak oda *****in alt yapisini kullanan bir firmadir. Alt yapidaki telefon kablolarini ******* yapiyor cunku. Acsinlar limitleri, gerekirse alt yapiya kablo eklesinler. Millet marsdan arsa alacak, biz aman akk doluyor.
Uydunet alt yapısını kendi çekmekte 2013 yılında Ayrıldılar TTnet den fiberleme ve diğer çalışmaları kendileri türütüyorlar zaten ip kayıtlarıda Turksat olarak çıkmakta eskiden turk ******* olarak gözükürdu.
Ayrıca akk olsun netimiz yavaşlıyo kafasını kim çıkarttı Ankarada 100mbit ile sen oyun çekiyon diye çorumdaki adamın neti yavaşlamaz komşunun neti hele hiç yavaşlamaz o sizin kuruntunuz zaten mahallelere gelen uplink ile size dağılanlar farklı gülünç duruma bari düşmeyin bunedir ya