-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaş tavsiye etti bi izledim başından ayrılamadım aralıksız izliyordum artık her pazartesiyi bekliyorum :)
cihatnet
Rüzgara kapılmış gidiyorm
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
başlarda çok durgundu, ama şimdi dizi çığrından çıkıyor:D 10. bölümü acayip beğendim:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Dizinin ilk yayınlanmaya başladığı ve ilk alt yazısının çıktığı tarihten beri izliyorum çıkmadan öncede çıkacak haberlerinden dolayı beklediğim bir diziydi :)
Zombi filmlerini oldum olası çok severim dizisinin çıkması gerçekten çok mutlu etmişti beni ama 2.sezondan zombilerden çok aşk meşk entrika görmek biraz canımı sıktı :)
Zombilerin nasıl ortaya çıktığını düşünürsek 1.sezonda sığındıkları yerle alakalı bir durum olabilir çünkü ordaki doktor/bilim adamı bu virüse tedavi bulmaya çalışılıyordu. Tek ümidim lost gibi sonu uzaylılara bağlanmaması. Dediğin gibi umarım deneyler sonucu olmuştur bu virüs :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Ben izliyorum ama o kadar sıkmaya başladı ki artık anlatamam. 2. sezon o kadar salakça çekilmiş ki çekilmese daha mantıklı olacaktı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hastasıyım, hiç kaçırmam.Son bölüm de süperdi.Giderek tempoyu arttırıyorlar.Umarım hep böyle devam eder :)
Benim için sadece iyi ya da kötü insan vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk arkadaşım tavsiye etti ve o gun yani izlemeye başladıktan sonra 1. sezonu o gün bitirdim müthiş bir film bugunde 2.sezon 10 . bölüm vardı onuda ızledm bağımlılık yaptı bende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
birisi beni mi çağırdı ne :D
Filmi bile yapılması zor olan bir konu zombiler filan varken o kadar tempolu ve sistemli bilgisayar destekli çalışıyorlar o kadar emek harcıyorlar bu adamlar bunu dizi yapıyor zombi serisi izliyoruz ama hala bunu beğenmeyenler var pes doğrusu.
lbrk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@luxfm ikinci sezonda 11. bölümü nasıl izlediniz. Daha dün akşam 10. bölüm yayınlandı.