-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yeni site kurmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum hangı alan hangı sektör de olması tercih sebebidir.Hangi alanda daha çok kullanıcı hangi alanda para kazanılır adsenseden yeni başladım fikirlerinizi ekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hangi alan sana daha zevkli geliyosa ona yönel diğer türlü 3-5 gün idare edersin sonra sıkmaya başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hıc bır bılgım yok olaya yenı baslıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Staff, Jr. Sysadmin
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle ne istediğine iyi karar ver.
Hangi konuda iyiysen o konuda başla ve ilerle. Bu, teknoloji olabilir, bilim olabilir, motorsporları olabilir. Bunlar sadece birer örnek, fikir oluşturması açısından...
Kategorini seçtikten sonra ücretsiz blog servisleri ile bir blog oluşturup kendince makale yazarak başlayabilirsin, istikrarlı gidersen gerisi zaten gelir.
Yok ben haber sitesi açacağım gibi şeyler düşünüyorsan. Ücretli haber yazılımı satan firmalar var, domain + hosting + haber yazılımı alarak başlayabilirsin.
O da değil ben e-ticaret yapacağım diyorsan, o işin de formaliteleri, prosedürleri ve gereklilikleri çok fazla. Ayrıca ciddi sermaye ister.
Bütçen elverişliyse deneyebilirsin elbette ama sıfır bilgi ile direkt ve sadece para kazanma odaklı bir girişimin sonu bariyerde bitebilir. :)
Başarılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam peki ben ilk defa bir site kuracağım ne kurmalıyım hangi sitede daha çok gelişirim + para kazanmaya başlarım? örneğin haber var ama o sektörü sevmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Size kendi düşüncelerimi şöyle aktarayım.
Bence bildiğiniz konular hakkında site açmanız şart değil. Bana göre "merak duyduğunuz" sektörde site açın. Araştırın, okuyun ve bilgieri harmanlayarak siz bir ürün ortaya çıkarın.
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam hangi sektörler var hangi kategoriler var hangi kategoriler güzel hangileri iyi para getiriyor vb
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Para amaçlı yola çıkma, hüsranla da sonuçlanabilir. Sonuçta binlerce site var Türkiye'de. Hepsi sağlam para kazanmıyor. Kimisi vurgun derecesinde kazanıyor ki bunlar elle sayılır kadardır, kimisi orta halli kazanır, kimisi de sinek avlar. Size tavsiyem işin inceliklerini (SEO, makale yazım kuralları vb.) öğrenin, sonra meraklı olduğunuz bir sektörde site açın. Hobi gibi yani.
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam anladım fakat bu kategoriler nelerdir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
N** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
müslüman - atayız tartışma platformu aç. Bir kez ziyaretçi topladın mı tartışma da bitmez ziyaretçi de :)