FDRM
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Graphic Designer, Web Coder
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bir adet reseller alınmıştır. Memnun kaldık..Başarınızın devamını diliyorum..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Özel mesaj gönderdim. Bu arada bana yıllık 200 TL olarak belirttiğiniz paket hangisi hocam?
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Sunucu hızları sürekli olarak değiştiği, düşüp durduğu için yeni bir sitemi başka bir firmadan host alarak taşımak zorunda kaldım. Onun dışında iyi...
Edit: Hocam kusura bakmayın ama buraya iyi yorum yazılıyorsa eleştiride yazılır. Sizin görevinizde zaten bu eleştirileri dikkate alıp gerekeni yapmaktır. Reseller paketinizde açtığım sitemin pagespeed değerini düzenli olarak ölçüyorum ve görüyorum ki bi 88 e kadar çıkıyorum birkaç saat sonra bakıyorum hız 65 olmuş? Ticket açıyorum ve biz kontrol ettik sunucumuzda bir problem gözükmüyor zırvalıkları... Bir daha açtığımda ise suç kullandığım temaya atılıyor. Şimdi sitemi taşıdığım firmada gün içerisinde defalarca kez ölçüm yapıyorum hız hep 87-88, gtmetrix değerlerim ise bb ya da ab çıkarken şuan aa hemde 95-92 den.
Fakat bunlar tabi kullanmaya engel değil. Adlt için kullanılacaksa uygundur kullanılabilir ben kullanıyorum sadece ama ciddi ve iyi yatırımlı bir projeyi buraya emanet etmenin saçma olduğunu düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aquarium
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Uzun zamandır bu işin içindeyim ve bir çok firmayla çalıştım.. Fakat hemen hemen hepsi 20k hiti aştıktan sonra problemler yaşatmaya başlıyorlar..
Yok sizin paketiniz yetmiyor yok cpu yok bilmem ne..
Yine böyle bir durum sonucu topaloğlu hosing ile tanıştım ve bundan sonra farklı bir hosting arayacağımı düşünmüyorum..
HER TÜRLÜ.. Sıkıntınızda ANLIK Yardım eden tanıdığım tek hosting firması...
Bir ''HOSTCU'' değil.. yakın bir arkadaştır.. İlgi ve alakası için çok teşekkür ederim..
Topaloğlu Hosting Herkese tavsiyemdir..
Bana Müsade.. Sana Rastgelsin ! Budur Hikayemiz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Topaloğlu hosting hızlı ve kaliteli hizmeti, ilgili ve cana yakın arkadaşlığıyla beni memnun etmiştir. Düşünmeden alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dün itibari ile reseller paket aldım. Sağolsun fazlasıyla ilgili ve alakalı davrandı. Her sorumun net cevabını aldım ve sitemin analiz verileri diğerine göre baya baya arttı. Taşıma işlemini de gecenin bi yarısı olmasına rağmen hızlıca gerçekleştirdi. Umarım sorunsuz bir deneyim olur ve daha uzun yıllar çalışırız.