Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Merhabalar, dışlanan bir gencin dışlanmaya başladığı zamandan itibaren 5-6 senesini anlatsam yaşadıklarını ettiklerini vs. sizce okunurmu yazayımmı dersiniz?
Görüşlerinizi bekliyorum.
Kitap ÜCRETSİZ olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bir Delinin Hatıra Defteri'ni çağrıştırdı bana. Benim ilgimi çeker. Ancak bastırmak sizin için zorlu olabilir. Bu nedenle Google Kitaplar'dan yahut çeşitli platformlardan ücretsiz dağıtmanızı öneririm. (Eğer sadece okunmak istiyorsanız. "Yok, ben para da kazanmak istiyorum." derseniz; bu durumda Google Kitaplar'dan cüzi -tamamen size kalmış- bir fiyatla yayına alın.)
ingilizceogrenmeliyim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
54, (%96)
Okunup okunmaması size bağlı olan bir durum :) Ama bir yerden başlamak lazım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu durumda, size ufak bir tavsiye vereyim. Ekşi Sözlük'te "e-kitap servisi meritokrasi" başlığındaki tartışmaları sıkı takip edin. Size "güzel" ipuçları verecektir :) Umarım yazarsınız, bitti dediğiniz anda okumaya hazırım. (Tüm yoğunluğuma rağmen, işe gidip gelirken dahi olsa okur; geri bildirim sağlarım. :) )
Yazmak cesaret ister, cesaretinizi bir ömür kaybetmeyin. Bizim, ülke olarak; okuyan, yazan, üreten, paylaşmayı bilen insanlara ihtiyacımız var!
ingilizceogrenmeliyim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Genç neden dışlanıyor? Dışlandığını "düşünüyor" olamaz mı? Tüm hikaye bir anda çökmesin? =)
daio
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazım işi bitince en çok kitleye ulaşıp okutabileceğin mecra sosyal medya bence. burada aktif takipçi sayısı olan kitapla ilgili hesaplardan yardım isteyebilirsin. ücretsiz kitap, konu ilginç, birde akıcı bir üslub olursa bence 2. kitabın çok satanlara girer :) yolun açık olsun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Bence henüz bu yaşta bu işlere kalkışmak büyük aksiyon olur. Ancak girişim önemlidir. Kendine uygun olarak makul bir girişim yapabilirsin. Şimdi kitap bastırmaya kalksan bayağı masraf çıkacak. + kar amacı gütmeden yapacağım diyorsun. Bu iş biraz zor olabilir.
Ancak kitabını online olarak takipçilerine sunabilirsin. PDF olur, Google Play'de yayınlamak olur. Veyahut kendine temiz bir kişisel blog kur. Takipçilerine oradan selam ver. :)