-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Uzantının bir önemi yok diyen, arkadaşlar? Umarım kendinizdesinizdir. TLD Domainler Google in gözünde her zaman daha ön plandadır. Diyelim ki; " Bir SEO yarışmasındayız ben .COM TLD Domaini alıyorum, siz TK uzantısını alıyorsunuz. Aynı SEO çalışmasıyla ilerliyoruz, .COM TLD uzantısımı ön planda olur TK uzantısı mı?
Ben demiyorum ki; " Uzantılar iş yapmaz. " Hâşa ne münasebet! .COM bir ekmek istiyorsa, diger TLD olmayan Ülke uzantıları, iki ekmek isteyecek.
Durumun yerindeyse, gir kardeşim. Durumun iyi degilse, her zaman ikinci planda olursun. Ben gelişmiş çok nadir TLD uzantısı dışında, uzantıların gelişmiş oldugunu gördüm. Bu firmalarda, çok iyi paralar döküyor. Gelişmez demiyorum " bir ekmek, yerine 2 ekmek vereceksen. " Domain çok iyi, gir sektöre.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
bence domain adresin çok iyi zaten .com lusunu alan adamı rahat gecersin bota sarmış :D bide haber siteleri için en önemli kural sosyal medyadır facebook'da kuracağın bir sayfa hit patlamasına neden olur çok hit oluncada google seni sever. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
yani co uzantısı kötü olsaydı Yakala.co marka olmazdı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ciddi projelerde com almanizi onerlyorum alan adı sıralamayı asla etkilemez lakin com yıllardır alsilan bir domain olduğu için akılda daha kalıcıdır diğer club , co vb.. Uzantılar alışılmadı için ziyaretçiye güven vermez ve akılda kalıcı olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**