Asus Zenfone Max Özellikleri: Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 işlemci
Dört çekirdek 1.2 GHz Cortex-A53
Adreno 306 grafik işlemcisi
5.5 inç ekran
720 x 1280 piksel çözünürlük
720 x 1280 piksel yoğunluğu
IPS kapasitif dokunmatik ekran
Corning Gorilla Glass 4
2 GB RAM
8/16 GB dahili depolama seçenekleri
13 megapiksel arka kamera
1080p@30fps video kaydı
5 megapiksel ön kamera
202 gram ağırlık
156 x 77.5 x 10.6 mm boyutlar
Kutudan Çıkanlar Asus Zenfone Max
Şarj başlığı
Şarj kablosu
OTG kablousu (diğer telefonları şarj etmek için)
Kullanma kılavuzu ve garanti belgeleri
İlk sesli videom olduğu için yorumlarınızı bekliyorum. Yapmam gereken iyileştirmeler varsa bilgilendirirseniz memnun olurum. Ayrıca telefon hakkında tüm soruları cevaplayabilirim.
"5000 Amperlik bataryasıyla" bir elektrikçi olarak gülmekten yerlere yattım.
Tamamen doğaçlama bir video olduğunu belirteyim. Ondan dolayı bazı yerlerde yanlış cümleler kullanmışım yeni yeni fark ediyorum, İlk sesli videom olduğunu söylemiştim.
5.5 inç ekran için 5,000mAh kapasitesinde bir batarya rakiplerine oranla iyi ancak halâ kullanıcıları tatmin edecek seviyede değil. Tüm gün elinde sosyal medyada zaman geçirebilecek bir batarya ne zaman çıkar, o zaman bataryalar gelişti derim. 3,000mAh kapasitesinde bir batarya, 5 inçlik telefonumda 6 saat gidiyor sürekli sosyal medya ve mesajlaşma olurken. Yani bu telefonun benim elimdeyken gideceği maksimum süre 8-9 saat.
Ahmet dostum cihazı tam 72 saat önce full şarj yaptım. O zamandan şimdiye kadar Dead Trigger 2, Asphalt 8, Modern combat oyunlarını indirip saatlerce oynadım. Sürekli wifiye bağlı. Şu an şarjı %43 kalmış. Eğer senin için batarya problemse bu telefona bir gözat derim. Şarj konusunda beni şaşırttı çünkü.
bypangea o kadar gideceğini tahmin etmemiştim bu telefonu mutlaka denemem lazım çünkü batarya konusu benim için çok önemli yanımda powerbank ile dolaşmaktan bıktım. :)