Yükleme sayfasında şöyle bir uyarı yazıyor:
maximum Dosya boyutu: 2M
Eğer Yedek dosyanız izin verilen boyuttan büyük ise, o zaman FTP ile "work/backup"-Klasörüne yüklemeniz lazım. Daha sonra bu dosya Yönetim bölümünde gözüküp geri yükleme işlemi için kullanılabilir duruma gelicektir.
İlgili dosya yedek dosyası değildir, flash oyun veritabanıdır. Şimdi ben bu dosyayı sunucuya nasıl yüklerim? Yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler...
1. Download and install MySQLDumper: http://www.mysqldumper.net/
2. Upload the dump file (games_database_dump.sql.gz) to mysqldumper directory at the work/backup/ directory
3. Go to MySQLDumper and click on "Restore"
4. Select the uploaded file
5. Click on "Choose tables to be restored"
6. Select wp_myarcadegames
7. Click on Restore
Çözüldü
WmAraci.com Yönetiminden gelen yardım sayesinde sorunu çözdüm. Kendilerine minnettarım. İlginize ve desteğinize çok teşekkür ederim.
Çözümü şu şekilde gerçekleşti. Php.ini tek seferde upload edilecek boyutu max 64M yaptım. Bu kez de sürekli 406 hatasıyla karşılaşıyordum. Daha sonra WMARACI yönetiminden şöyle bir yardım mesajı aldım.
Sorun ModSecurity ayarlayı ile ilgili. Hosting firmanıza bir ticket ile aldığınız hatayı iletirseniz sorunu hallederler.
Ticket açmadan önce de htaccess dosyanıza aşağıdaki kodları ekleyerek bir deneyin, sorunu çözebilir:
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
Söylendiği gibi .htaccess dosyamdaki veriye yukarıdaki kodu ekledim ve sorunum çözüldü. İlginize çok teşekkür ederim.
İyi günler...