lostyazilim
tr.link

Kabul edilemeyen içerik adsense sorunu

5 Mesajlar 1.324 Okunma
acebozum
tr.link

sosyofikir sosyofikir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mimar - Blogger
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 92 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba arkadaşlar www.sosyofikir.com adlı sitem var. Bu siteme hep özgün şeyler yazdım uğraştım. Google adsense'ye başvuru yaptım fakat birinci kere sitem kabul edilmedi. Anlamıyorum siteniz uygun değil deniyor. Halbuki herşey uygunn adult bir site değil, telif hakkı olmayan hiçbir şeyi yayınlamıyorum anlayamıyorum. Ama acaba diyorum başlarda bedava link değişimi yapan hit kasma sitelerinle çalıştım şimdi hepsini blogumdan çıkardım bannerlerini ama google'da sayfamı cok az indexliyor bunun yanı sıra bir siteye bakar mısınız anlayan arkadaş varsa neden kabul etmiyor adsense hesabımı bana şöyle bir mail attılar..

kabul edilemeyen içerik bir de diyorlarki bir sayfada sayfa içi link dahil 100'den fazla link olamazmış ne alaka benim siteme bir bakın Allah rızası için adsense'ye uymayan ne var sitede ayrıca google neden sitemi arka sıralara atıyor. İndex alamıyorum

Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
elektronikssl
webimgo

kceptel kceptel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 113 / 30
  • Ticaret 5, (%100)
hocam etiketler ve kategoriler zaten 100 linki geçiyo, bildiğim kadarı ile fazlası google'ın pek hoşuna gitmiyo. naçizane düşüncem kategori sayınızı azaltıp etiket bulutunu da sidebardan kaldırdıktan sonra tekrar başvurmanız.

Lider Lider Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tekstil
  • Mesajlar 350
  • Beğeniler 83 / 35
  • Ticaret 3, (%100)
merhaba hocam şimdi size bişey anlatayım ilk sitemi actığımda byle magazin şiir fıkra resim program indir gibi şerler paylaşıyordum 200 içerik felan kasınca google adsense 3 veya 4 saat içerisinde onay aldım reklamlarını koydum siteme daha sonra 5 ay felan yayınladım adsense reklamlarını ve bır baktım sorgusuz sualsiz beni banlamış defalarca maill atmama ramen bir cevap alamadım ilk açtığım site askadogru.com sonra askmeltemi.com daha sonra liderrakka.com yahyadincer.com ve son olarakta lidermax.com da durdum yane anlatmak istediğim eger gercekten adsense kullanacaksanız çok hassas ve website den anlayan uzman biri olmanız gerekir kabul etse seni bir yıl emek verirsin sonrada seni banlarlar benim anladığım kadarıyla bu byle en iyisi sitenizi ykseltim kendiniz reklam almayı deneyiniz.

sosyofikir sosyofikir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mimar - Blogger
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 92 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
etiketleri kaldırmalı mıyım yoksa sadece anasayfada görünüm şu şekilde mi olmalı www.sosyofikir.com hocam bir bakın isterseniz kategori ve etiketleri kaldırdım siteden demi kaldırmalıyım birbirine benzer içerikli etiketleri ?

Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
wmaraci
wmaraci

kceptel kceptel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 113 / 30
  • Ticaret 5, (%100)
hocam sitenizi seo açısından değerlendiren araçlara taratın. durumun pek iyi olmadığını göreceksiniz. 261 dahili, 60 harici link sadece anasayfanızda var bu bile başlı başına bir olay. anasayfada 82 resim var ve hiçbirisinin alt etiketi yok, yükseklik ve genişlik gibi değerleri belirtilmemiş, tam 89 tane sorgu var sitede, 88 adet dns sorgusu da cabası:) bir de html boyutunuz var ki normalde 40 ve altı olması uygunken sizinki 222 kb vs vs vs.. hocam sanırsam sitenizin ağır bi optimizasyondan geçmesi lazım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al