lostyazilim
tr.link

Google'den gelen organik trafik artışı

14 Mesajlar 3.416 Okunma
acebozum
tr.link

beyanet beyanet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 213
  • Beğeniler 24 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

isousluer adlı üyeden alıntı

Senin sorun şuna benzedi. Spor yapmak istiyorum ben ama futbol mu oynasam voleybol mu oynasam. :)

:) anladım, sanırım ikisi de faydalı :)
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

isodmin isodmin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Waiter / Writer / Webmaster
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)
Hiç bir site artık PR olayına girmemeli, Google kendisine çalışmamız için bunu ayakta tutmaya çalışıyor. Bir düşünün; Google arama motoru için çalışmasak ve sadece sitemizin içeriği, düzeni ve gelişmesi için çaba sarf etek ne olur?

Sitelerimiz kaliteli bir şekilde iyiye gider ve gelen kullanıcıyı kaçırmaz, sabit okurlarınız olur. Hatta belki üyeleriniz...

Siteler arası ticaret için hit yeter de artar bile. Zaten bütün her şey hit için değil mi?

Şimdi diyen olacaktır ' hit google'den gelir'; arkadaş diğer arama motorları aktif olsa ve pazar paylarını artırsa biz onlara değil onlar bize muhtaç olur. Kendi firmalarını ön plana çıkarmamız için bir çok kampanya ve uygulama sunarlar... Her ne kadar Google'nin araçlar, istatistik vb. uygulamaları varsa bile bunu sağlayan daha nice şirket var. Dikkat ettiniz mi Google uygulamalarında hep kendi arama motorunun istatistiklerini veriyor ve sizi bunun için çalışmaya zorluyor...

Google'nin hükümdarlığı sona ermeli...

kayseriden kayseriden WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 4 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam iyi demişin ama ne Google'nin hükümdarlığı biter nede düzen değişir.biz Google'ye gebeyiz o nereye biz oraya misali.Ama son zamanlarda Türkiye'de çıkış yapan Yandex var.gönülden destekliyorum onları.ama Google'nin önüne geçeceklerini sanmıyorum.Google deki teknolojiyi geçeceğini sanmıyorum.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

beyanet beyanet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 213
  • Beğeniler 24 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
Eskiyi bir düşünün, aslında çok da eskiyi değil, internet explorer tahtı ne kadar da sağlamdı, ama şimdi nasıl durumu, pazar payı %20'lere düştü. Yakında google da sallanacak, yakındır o günler.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al