isodmin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Waiter / Writer / Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hiç bir site artık PR olayına girmemeli, Google kendisine çalışmamız için bunu ayakta tutmaya çalışıyor. Bir düşünün; Google arama motoru için çalışmasak ve sadece sitemizin içeriği, düzeni ve gelişmesi için çaba sarf etek ne olur?
Sitelerimiz kaliteli bir şekilde iyiye gider ve gelen kullanıcıyı kaçırmaz, sabit okurlarınız olur. Hatta belki üyeleriniz...
Siteler arası ticaret için hit yeter de artar bile. Zaten bütün her şey hit için değil mi?
Şimdi diyen olacaktır ' hit google'den gelir'; arkadaş diğer arama motorları aktif olsa ve pazar paylarını artırsa biz onlara değil onlar bize muhtaç olur. Kendi firmalarını ön plana çıkarmamız için bir çok kampanya ve uygulama sunarlar... Her ne kadar Google'nin araçlar, istatistik vb. uygulamaları varsa bile bunu sağlayan daha nice şirket var. Dikkat ettiniz mi Google uygulamalarında hep kendi arama motorunun istatistiklerini veriyor ve sizi bunun için çalışmaya zorluyor...
Google'nin hükümdarlığı sona ermeli...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam iyi demişin ama ne Google'nin hükümdarlığı biter nede düzen değişir.biz Google'ye gebeyiz o nereye biz oraya misali.Ama son zamanlarda Türkiye'de çıkış yapan Yandex var.gönülden destekliyorum onları.ama Google'nin önüne geçeceklerini sanmıyorum.Google deki teknolojiyi geçeceğini sanmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eskiyi bir düşünün, aslında çok da eskiyi değil, internet explorer tahtı ne kadar da sağlamdı, ama şimdi nasıl durumu, pazar payı %20'lere düştü. Yakında google da sallanacak, yakındır o günler.