-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Merhaba arkadaşlar, ilginç şekilde CS:GO 'da garip bir fps sorunu yaşıyorum. Öncelikle bilgisayarımın özellikleri aşağıda ki gibidir.
İşlemci: İntel i7 4700MQ
İşlemci Hızı: 2,40 / 3,40 Turbo Ghz
Ram: 8GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 745M
Ekran Belliği: 4 GB
Sorunum şu, ne zaman oyuna girsem FPS 10-20 arası oluyor. Oyunu rahat rahat oynayamıyorum. İnternetten bir sürü araştırma yaptım, yazılanları uyguladım, tüm grefik ayarlarını en düşüğe filan çektim, ekran kartı üzerinden ayarlamaları yaptım, sürücüleri güncelledim yine de bir düzelme yok.
Herhalde ekran kartını algılamıyor diye düşünüyorum ancak bunu nasıl kontrol edebilirim?
Ek olarak da Steam üzerinden GTA IV aldım ve oyuna girdiğimde, tüm grafik ayarları en düşük seviyede ve hiçbir şekilde artış yapamıyorum. Daha birkaç hafta öncesine kadar oyunu torrent üzerinden indirip en yüksek özelliklerde oynuyordum. Acaba Steam'dan dolayı ekran kartını algılamama gibi bir durum olabilir mi?
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1. batarya kaynaklı ( Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Güç Seçenekleri ) girerek bilgisayarınızın dengeli modda yada varsa yüksek performans , oyun modunda olduğuna emin olun
2. ekran kartına yönelik nvidia denetim masasını açarak yüksek performanslı modda olduğunuza emin olun
3. ekran kartı sürücünüzün güncel olduğuna emin olun
4. oyunu açtığınızda görev yöneticisini açarak, performans sekmesine geçin ve bilgisayarınızın oyunu çalıştıracak yeterli kaynağa sahip olduğundan emin olun
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Oyun içerisinde cpu gpu vs. kullanımını gösteren uygulamalar var, kur bi tane, bak bakalım hangi çekirdeğin hangi belleğin ne kadarını kullanıyor, o zaman belli olur ekran kartında bir sıkıntı varsa.