balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense reklam alamazsin dedi bir arkadas
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
TEKNİSYEN
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sende gösterim bazlı reklam şirketlerini araştır hocam 1000 gösterime hem pc hemde mobilden girenlere karşı site tasarla ayriyetten link kısaltıcı vs de kullan
1000 gösterime PC den 3 TL alsan diyelim
günde 300 400 de link kısaltıcı kazanım diyelim - 2 tl de buna diyelim
mobil reklamda koydun - 2 3 tl de burdan alsan ayda 250 300 kazanırsın heral
hadi olmadı sektorunu değiş bilgi paylaşımlarının olduğu bir site tasarla
oda olmadı kpss ile ilgili ygs ile ilgili site tasarla buralarda çıkmıs zorular yada yanıltıcı sorularda sor ayriyetten siteye özgün gelen yorumlarda göz önüne alırsak siten yükselme yapar rahatlıkla seo ya uyumlu olduğu için. bu kitleleri sosyal medyadan bulduğunda sosyal medya hesaplarından hit çekersin ayriyetten facebook twitter vb yerlerde kitlen çoğalddıkca kitap satanlar vs direk hatta sosyal medya hesaplarına bile reklam verebilir. yurtlara yazılma zamanı geldiği zamanda yurtların reklamı vs oluyor. bu konuları biraz araştır para kazanmak istedikten sonra emek verdikten sonra birşeyler yaparsın merak etme
TeaM
www.hizliparakazan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Konuyu baltalamak veya reklam amaçlı değil size bir ön görüş olması için hizliparakazan.com sitesini inceleyebilirsiniz, yazılar %100 özgün ve hala özgün yazı girmeye devam ediyorum ve seo çalışmaları yaptırıyorum 1 ay içerisinde "internetten para kazanma yolları" kelimesinde 35. sıraya kadar geldim. Başarılar dilerim.
Adsense reklam konusuna gelirsek, 6 ay geçmeden başvuru yapmıyorum o yüzden net bir bilgi sahibi değilim.
www.hizliparakazan.com