Arkadaşlar öncelikle iki satır birşeyler yazmak istedim . Site 2 seneden uzun süredir kodogren.org domaini ile bendeydi , lakin son zamanlarda birkaç sıkıntı yüzünden kodogren.org yerine kodogren.net aldım . Domain henüz alımıştır . Ve Google'da Yeni İndexlenmeye Başladı .
*** Domaini Yenileyip Satmak İstedim , Alacak Kişiye Yük Olmaması Adına .
*** Sitenin scriptini geçtiğimiz aylarda Microsoft Yaz Okulu sırasında yazmıştım fakat ayrıntılı olarak uğraşamadığım için w3c standartlarında ve SEO konusunda bazı sıkıntılar var . Bu Yüzden Tavsiyem , Siteyi Alıp , Wordpress Gibi Bir Sisteme Geçmenizdir .
*** Yinede Tasarımı Beğenirseniz Orta Derecede PHP Bilen Birinden Destek Alıp , Birkaç Hafta İçinde Tamamen Çalışır Duruma Getirebilirsiniz .
*** Site içinde özgün içerik oldukça fazladır . Hatta .org zamanında ***'dan da backlink almıştır (ulaşmak için tıklayın : link)
Site adresi : kodogren.net
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 1 TL
Açık Artırma Minimum Atış : 5 TL
Hemen Al (Yazılım Elimden Olduğu İçin Biraz Pahalı) : 500 TL
Açık Artırma Sonu : 06.03.2016 - 23:59:59 (yaklaşık 48 saat aktif kalacaktır .)
Sitenin aylık getirisi: ----
Sitenin açılış tarihi: ----
Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğitim , Web Dersleri
Günlük hit sayısı: 5-10 (Site Henüz Kurulduğu İçin (Hiçbir SEO Çalışması Yapılmamıştır .)(Site İçeriği İyi Olduğu İçin Basit SEO Çalışmaıs İle 100-150 Ziyaretçiye Ulaşacağınızı Düşünmekteyim .))
Ziyaretçi kaynağı: %90 arama motorları %10 facebook
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yeni - PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Script ve İçerik Dahildir .
Hosting dahil midir: İstenirse Yıllık 50 TL'ye Mevcut Hosting'inde Barındırılabilir . Şu An Hosting'i Full Limitsizdir (ResellerClub)
Banlı olduğu sponsor var mı: ---
Banlı olduğu arama motoru var mı: ---
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahildir
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi Bir Problem Bulunmamaktadır .
Sitenin Facebook sayfası : fb.com/kodogrenorg
Facebook Sayfası Hakkında : Sayfanın Beğenisi Yavaş Yavaş Artıyor (Mevcut Paylaşımları Gibi Paylaşım Yaparsanız Haftada 10-20 arası Beğeni Alabiliyor .)
Kalacak Kişiye Şimdiden Hayırlı Olsun .
Ekran Resimleri :
Facebook Sayfası
----------------------
Admin Paneli (Kullanıcı Ayarları Sayfası Henüz Yapılmamıştır .)
Admin Paneli - 2
Admin Paneli - Ders Ekleme Sayfası
(Sayfaların Ekran Görüntüsü Tam Olarak Alınmadığı İçin Tam Tasarım Görünmemekte Fakat Sanırım Mevcut Resimler Anlatmaya Yetmiştir .)
Multi : ***
(Konu Açıldığında Link Eklenecektir .)