AKDNZ adlı üyeden alıntı
Bir alternatif olarak ve proje olarak beğendim. Bir onerim olacak tablolar bir tıkla silinemeli 1 hatta 2 onaya sunulmali.
İyi çalışmalar.
tabikide onlar şuanda teferruat tabikide iyileştirmeler olucak yorumunuz için teşekkürler.
Ek Olarak:
sospas adlı üyeden alıntı
Merhaba, olumlu olumsuz fikirlerimi sunucam.
Panel iyi güzel hazırlamışsınız, güzel olmuş eline sağlık. Pratik ve kolay kullanım.
Ancak şöyle bir şey var olumsuz bir çok yanını söylüycem.
Uzak SQL genelde kapalı olur. Yetki verilirse açılabilir. Bağlantı sorunları yaşanılabilir.
Bu sistem ne kadar güvenli? Şifreler apacık ortada gözüküyor. Bunu sizde göruyorsunuz. Ben niye veritabanı bilgilerimi siz ve başka bir siteyle paylaşayım ki ? Özel verilerim olabilir. Bunu sizde görüceksiniz. Ya yarın öbür gün hack yediniz diyelim. Milletin veritabanı şifrelerine ulaşılmıs belkide verileri çalınmış olacak.
Bence kendi phpmyadmin imizi kullanmak varken niye bunu kullanalım? Bana ne gibi + sı olacak?
Ben şahsen kullanmam.
Kusura bakma,olumsuz bir çok yorum yazdım. Bunları dikkate almalısınız.
ÖNCELİKLE YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER:
güvenlik konusunda tabikide önlemlerimiz olucak.
müşteriyi koruma adına tabikide bilgiler güvence altına alınıcak.
hacklenme konusunda şöyle söyleyebilirim , bunlar barındıgım sunucu firması ve doğal olarak kendi şifreleme yöntemlerim ile sağlanıcak . insanlık hali herşey olabilir bunlar zamanla olucak geliştirmeler içerisinde.
benim sistemimi kullanmanız size şu şekilde fayda sağlıyacak;
1-herhangi bir iş için tasarladıgınız bir web sitesine saatlar harcıyarak panel tasarımı yapma gereksiniminiz kalmıycak bir üyelik ile hallediceksiniz ve phpmyadmin bilmeyenler için zor bir sistem fakat bu sistemi kullanmak daha basit.
2-kurulum gerektirmiyor ve sizin sunucunuzdaki alandan ve trafikten kar elde ediyorsunuz.
3-zamanla eklenicek fonksiyonlar ile işlemler daha hızlı kolay olucak.