-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar iki üç keredir adsense reklam kodunu siteme ekliyorum reddeilio google politikaları ile uyumlu değil diye bir sorunla karşılaşıyorum bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ücret ne ise verilir.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu konuyu aratsan en 500 konu çıkar benım konumda dahil :D o gizemli politikalar hala ortaya çıkmış değil
gerçi aslında politikaya uyumlu değilin altinda kısa bi açıklama var orada ne yazıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Sitenizin Google AdSense politikaları veya web yöneticisi kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığını düşündüğümüzden, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz. diye yazıyor
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizin trafiği sahte hit olarak analiz ediliyor ziyaretçi nereden geldiğini kontrol eder ve özgün makale girerseniz kabul edilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
adsense'in bağlı olduğu mail hesabına asıl neden gelmiştir aynı sorun bendede var