-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mrb arkadaşlar bu domain iş yaparmıydı geçen gün elimden kaçırdım.Alıp satmalık olarak. Cevaplarınız için teşekkürler
Web tasarımın doğru adresi >w3tasarim.com<
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
uzantı çöp, projelik bu şekil de kaliteli hem keywords hem jenerik tarzı domainler çok var.
Hayırlı geceler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
arkadaş şevkini kırdığına göre çıkabilirsin (!)
üstadım google üzerinden gelen kişiler uzantıya bakmaz alacakları bilgiyi alır çıkarlar "kredi" kelimesinin adwords den tık başı ne kadar verdiğine bak şevkin yerine gelir yeniden :) keyword domain var elinde sağlam içerik kasarak bide biraz para harcayıp seo yaparsan senden iyisi yok ama rekabetli bi keyword seçmişsin orası ayrı....
bir de üstüne adsense alırsan tamamdır bu iş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bendede sacmodelleri.win vardı sordum burdan kötü dediler bunada aynı tarz yorumlar gelir sanırım :D
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uzantının bilinen uzantılardan olması yalnızca bir şehir efsanesi. Artık pek çok kişi sık kullananları bile kullanmıyor. Aklında kalırsa bir, iki alan adı kalır. Ben pek çok siteyi hatırlamıyorum. "com" uzantısının esprisi aklında bir kelime var ise tarayıcıya yazarsın, ctrl+enter yaparsın açılır. Hepsi bu. Kaldı ki artık günümüzdeki modern tarayıcıların hepsi aranacak kelimeyi öneriyor. Siteyi değil.
Tüm bu nedenlerden dolayı bu jenerik alan adını içerik olarak güzelce doldurduğunuzda, arama motorlarındaki sıralamanıza hayran kalacaksınız. Hayırlı olsun.
Durgun sular derin akar.