-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Forumda bir çok konu var dmozla ilgili. Ekleme ekletme vs.
dmoz editörü arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum.
Mesele ekletme vb değil.
3.5 yıldır emek verdiğimiz sektörde de tanınmış, sektörün büyük firmalarının da takibinde olan bir websitemiz var.
Bu websitesi için uygun kategoride en az 5 kez başvuru yapılmasına rağmen kayıt edilmedi.
Sitemiz özgün içeriğe sahip, tasarım açısından uygun bir site.
Merak ettiğim bu başvuralara cevap da gelmediğindn eklenmeme sebebi ne olabilir?
Dmoz editörlerinden yorum rica ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Dmoz editörleri bakmiyor artik dmoza sanirim pek inceleyen yok başvurulari
da pa sorgula
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
DMOZ artık değersiz benim gözümde. 2 sene dmozda kayıtlı sitemde bir değişme olmamıştı çünkü. Yani değerli değil.
TurkBeyi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%89)
Dmoz'u atın çöpe gitsin hiçbir işe yaramıyor gözünüzde fazla abartıyorsunuz. 6 ayda 1 kere kategori modu açık ya oluyor ya olmuyor o site öldü
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Editörler arasında çok karakterli kişiler de var. Para karşılığı hiç haketmeyen siteleri ekleyenler de. Özellikle yurt dışındaki sitelerde bunu çok sık görür ve duyar oldum. Ülkemizde de ne yazık ki mevcut bu olaylar. Tavsiye etmeyen arkadaşlar haklılar fakat yinede dmoz kayıtlı siteler bir kaç adım öndedir rakiplerine göre. Bunu es geçmemek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
benim hiçbir sitemi kabul edmedi ve mesajda gelmedi her aklıma düştügünde eklemeye calısyorum olmuyor belkide kategorisini tuturamıyorumdur elbet birgün kayıt olcak umudumu yitirmedim :)
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bir kaç kez imzamdaki sitemle başvurdum daha sonrasında hiç bakmadım kabul olmamıştı.Wmaracıdan bi arkadaş mesaj atıp sitenin benim olup olmadığını sordu benim dedim dmoza ekledim kategorisini düzeltip demişti 6 ay falan olmuştur bugün konuyu görünce sorguladım silmişler dmozdan :D
da pa sorgula
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Dmoz Directory, artık eskisi gibi etkili değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir Dmoz editörü burda bir konu açmıştı, şimdi tek tek o konuyu arayamayacağım, yoksa link verirdim.
Her neyse, o arkadaşın konusunu okuyunca iştahlandım, gittim hem sitelerimden biri için başvuruda bulundum, hem de editörlük başvurusunda bulundum. Mail geldi, başvurunuz değerlendirmeye alınacaktır şeklinde.
Konu açan arkadaş demişti ki: Eklediğiniz site, en çok 6 ay içerisinde onaylanmak zorunda. Çünkü kategori editörleri Dmoz'a 6 ay giriş yapmazlarsa, Dmoz editörlükleri silinir, kategoriye başka editör eklenirmiş, hatta konuyu açan arkadaş, başvuruda bulunmayan sitelerden, kendi kategorisine uygun olanları bulup kendisi ekliyormuş Dmoz'a...
Kendisi de burda üye, belki yazdığımı görecektir, kendisi iyi çalışıyor olabilir belki, ama diğer editörlerden yana ben de şikayetçiyim. Daha 6 ay olmadı siteyi ekleyeli, kabul edilmek zorunda olan bir site; edilmemesi için bir neden yok, sitelerimle kendim ilgilenirim, kimse karışmaz, onun için çok eminim...
Neyse yani durum bu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Saolsun beni ekleyen arkadaşla o zaman görüşmüştük hatta biraz önce de pm attım kendi ile ilgili değilmiş üstteki yönetici silmiş bir çok siteyi.O arkadaş gerçekten hakkını veriyordu editörlüğün.
da pa sorgula