-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar benim para kazanmam gerekiyor çok para kazanıcak projeniz yada fikriniz var mı? (Acil paraya sıkıştım). İllaki webten olmasınada gerek yok ama öğrenciyim standart lara göre
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Benim var .
Günlerce editörlük hizmetinden alacak kişileri bekliyorum. Belki milyarder olurum olmaz mı ?
Burada milyarlar edecek bir proje çıkacağını sanmıyorum .
Size önerim , sevdiğiniz bir iş yapın ve sabırlı olun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
afazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam şöyle diyim, gözün bir anda böyle yukarılarda olursa olmaz bende öğrenciyim, ve website işinde acemiyim 2-3 aylık diyelim. Kendimce bir site açtım, ne kadar gider ne kadar dayanır bilinmez ama sonuçta işi öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Sitemin giderlerini karşılayabilmek için editörlük hizmeti sunmayı denedim 1 hafta içinde 2 tane çok büyük film sitelerinde editör olarak çalışıyorum. Ne kadar zor olsada her gün 10+ 200 kelimeden film konusu yazıyorum ve hakkımıda alıyorum. Acil paraya ihtiyacın varsa böyle 1-2 tlik kazandıran işlerle başlamalısın. Benim şu anda gelir kaynağım çok güzel ve ben bu duruma gelebilmek için 6 ay wmaraciyi ve ***'u uzaktan uzaktan araştırdım üye olmadan. Sitemin ilk günü ***.net'e de giriş yaptım. Allah olmayanlara da versin neden yazdım bunu bilmiyorum sanırım konuşmaya ihtiyacımız varmış biraz :) Yine de her şey gönlüne göre olsun
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
25 kupondur tek yada iki maça yatıyoruz :) İdda iş değil ya
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Benzersiz içerik... Yapılmayanı yapma, bilinmeyeni bilip başkalarına bildirme, sevilmeyeni sevdirme, sevileni farklı açıdan yaklaşımla özgünleştirme, tutulmayanı bırakma, tutulanı elde tutma. Bir tutam sabır, bir çay kaşığı yatırım, kazan kepçesi kadar fikir bulmaya harcanacak olan düşünme yetisini kullanma.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**