bozbey38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siyasete girmek istemiyorum, ancak malesef yapılan yorumlar meclisteki gibi " Sataşma İçin Söz Almak İstiyorum " olayına giriyor, Pensilvanyada yaşayan kişilerin Türkiye hedeflerinin suya düşmesi ardından buna üzülen arkadaşları şiddetle kınıyor, Sayın CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in söz ettiği gazeteleri ve televizyon kanalları ( a haber ) kapatacağını söylediği zaman bunun basın özgürlüğü olduğunu söyleyen ve zaman gazetesini kapatıldığı zaman veya kayyum atandığı zaman ( ülkeye darbe yapma suçundan gazete sahibi bile yurt dışına kaçtı ) buna basın özgürlü demenizin anlamını çözemedim. Yani tek sizden şunu rica ediyorum Gürsel Tekin'in gazeteleri kapatacağı zaman basın özgürlüğü devam ediyor muydu ? ve gerçekten tarafsız İSENİZ bunu o zamanda diyebilirmiydiniz...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Adı ve markası her ne olursa olsun bu ülkenin gelişmesini engellemek ve halkın huzurunu bozmak, yanlış bilgilendirme yapmak için gazete açan kişiler gazeteci değildir. Gazetecilik insanlara haberleri en doğru ve tarafsız olarak yazılı bir şekilde aktarma mesleğidir, pohpohlama veya şaklabanlık değil.
Umarım ülkemize zararı olan terziden vekiline kadar kim varsa cezasını çeker. Birileri bu ülkenin gelişmeye açık bir ülke olduğunu bildiği için bunu engellemeye çalışıyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1 kişi bu mesajı beğendi.
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Gazeteni yaptığı yayımlar doğrudur ya da yanlıştır orası tartışılır. Fakat siyasi gücün kendisine karşı olan kesimi nakavt ddip sadece kendi fikirlerini empoze edebilecek medya gücüne sahip olması ve halkında bunu meşru görmesi gerçekten çok tuhaf :confused:
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Tabiri caizse bir hayvan diğerini evcilleştiriyor :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şahsen üzülmedim , sevindim çünkü bunlar bizim Şehitlerimizle dalga geçti onu da geçtim Bugün Tv'de "PKK-Terorist" leşlerini şehit diye yayınladılar + bunlar geçen ki seçim de CHP-MHP vereceğiz diyerek HDP'ye verenler dir.
Bunlar bir zamanlar kendi adamlarını kurumlara doldurup Polis vb yapıp sonra da halk'a düşman olup şirketler kurdular "ABİLER" diyip kendi taraftarlarını yetiştirdiler halk'tan AFRİKA'ya yardım toplayıp kendileri yediler.
Tebrik ettim CumhurBaşkanı Erdoğanı "AKP"li değilim..
Böyle giderse de AKP'ye vereceğim oyumu çünkü MHP'nin başın da bulunan zat MHP ile alakası yok CHP desen ATATÜRK'ün partisiyle alakası yok..
Değişim şart..
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Artık milletin başka partileri de tanıması lazım, barajın altında kalan partilerden birilerinin öne çıkması hatta barajın kalkması lazım. Bu şekilde ne MHP ne CHP adam olur. Ee millette AKP'ye verir.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)