lostyazilim

Zaman Gazetesi 6 Mart İlginç Manşeti

20 Mesajlar 3.885 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bozbey38 bozbey38 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 12 / 16
  • Ticaret 3, (%100)
Siyasete girmek istemiyorum, ancak malesef yapılan yorumlar meclisteki gibi " Sataşma İçin Söz Almak İstiyorum " olayına giriyor, Pensilvanyada yaşayan kişilerin Türkiye hedeflerinin suya düşmesi ardından buna üzülen arkadaşları şiddetle kınıyor, Sayın CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in söz ettiği gazeteleri ve televizyon kanalları ( a haber ) kapatacağını söylediği zaman bunun basın özgürlüğü olduğunu söyleyen ve zaman gazetesini kapatıldığı zaman veya kayyum atandığı zaman ( ülkeye darbe yapma suçundan gazete sahibi bile yurt dışına kaçtı ) buna basın özgürlü demenizin anlamını çözemedim. Yani tek sizden şunu rica ediyorum Gürsel Tekin'in gazeteleri kapatacağı zaman basın özgürlüğü devam ediyor muydu ? ve gerçekten tarafsız İSENİZ bunu o zamanda diyebilirmiydiniz...
tahatr birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
cudjex olayın gerçekten basın özgürlüğü olduğunu mu düşünüyorsunuz?

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Adı ve markası her ne olursa olsun bu ülkenin gelişmesini engellemek ve halkın huzurunu bozmak, yanlış bilgilendirme yapmak için gazete açan kişiler gazeteci değildir. Gazetecilik insanlara haberleri en doğru ve tarafsız olarak yazılı bir şekilde aktarma mesleğidir, pohpohlama veya şaklabanlık değil.

Umarım ülkemize zararı olan terziden vekiline kadar kim varsa cezasını çeker. Birileri bu ülkenin gelişmeye açık bir ülke olduğunu bildiği için bunu engellemeye çalışıyor..

FurkanEkmen FurkanEkmen think, move, design. Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek think, move, design.
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 692
  • Beğeniler 164 / 167
  • Ticaret 5, (%100)
Gazetecilik mesleği nedir?
http://gazetecilikmeslegi.nedir.com/
ZenginAnil

kişi bu mesajı beğendi.

think, move, design.
IG: furkanekmen
wmaraci
wmaraci

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)
Gazeteni yaptığı yayımlar doğrudur ya da yanlıştır orası tartışılır. Fakat siyasi gücün kendisine karşı olan kesimi nakavt ddip sadece kendi fikirlerini empoze edebilecek medya gücüne sahip olması ve halkında bunu meşru görmesi gerçekten çok tuhaf :confused:

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Tabiri caizse bir hayvan diğerini evcilleştiriyor :D
ismail03

kişi bu mesajı beğendi.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

ErdemDnmz ErdemDnmz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 0, (%0)
Şahsen üzülmedim , sevindim çünkü bunlar bizim Şehitlerimizle dalga geçti onu da geçtim Bugün Tv'de "PKK-Terorist" leşlerini şehit diye yayınladılar + bunlar geçen ki seçim de CHP-MHP vereceğiz diyerek HDP'ye verenler dir.

Bunlar bir zamanlar kendi adamlarını kurumlara doldurup Polis vb yapıp sonra da halk'a düşman olup şirketler kurdular "ABİLER" diyip kendi taraftarlarını yetiştirdiler halk'tan AFRİKA'ya yardım toplayıp kendileri yediler.

Tebrik ettim CumhurBaşkanı Erdoğanı "AKP"li değilim..

Böyle giderse de AKP'ye vereceğim oyumu çünkü MHP'nin başın da bulunan zat MHP ile alakası yok CHP desen ATATÜRK'ün partisiyle alakası yok..

Değişim şart..

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Inal adlı üyeden alıntı

Bunu devlet iç huzur amacı ile yapmış olsa tebrik ederdim ancak birisi beni kandırdılar diyerek ve zamanında beni kandırdılar dediği kişi tarafından söylemlerle onca general ve subayımız hapise girdi daha sonra kandırıldım diye şahsi olarak birşeyler yapıyor kesinlikle etik değil ülke yönetmek kandırıldımlarla olmaz kim ne derse desin :

Korgeneral Engin ALAN
Albay Mustafa Levent GÖKTAŞ

Bunların hesabını kim verecek KANDIRAN mı KANDIRILAN mı ülke yönetiyorsunuz mahalle değil

Bunların hesabını kim verecek KANDIRAN mı KANDIRILAN mı ülke yönetiyorsunuz mahalle değil Şu çok hoşuma gitti helal olsun

Inal Inal Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEO Expert | Pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 480 / 327
  • Ticaret 31, (%97)

ErdemDnmz adlı üyeden alıntı

Şahsen üzülmedim , sevindim çünkü bunlar bizim Şehitlerimizle dalga geçti onu da geçtim Bugün Tv'de "PKK-Terorist" leşlerini şehit diye yayınladılar + bunlar geçen ki seçim de CHP-MHP vereceğiz diyerek HDP'ye verenler dir.

Bunlar bir zamanlar kendi adamlarını kurumlara doldurup Polis vb yapıp sonra da halk'a düşman olup şirketler kurdular "ABİLER" diyip kendi taraftarlarını yetiştirdiler halk'tan AFRİKA'ya yardım toplayıp kendileri yediler.

Tebrik ettim CumhurBaşkanı Erdoğanı "AKP"li değilim..

Böyle giderse de AKP'ye vereceğim oyumu çünkü MHP'nin başın da bulunan zat MHP ile alakası yok CHP desen ATATÜRK'ün partisiyle alakası yok..

Değişim şart..

CHP ve MHP konusunda sizlerle hemfikirim ancak artık düzen partilerinden çıkmamız gerekiyor düşüncesindeyim. Demokrasi ve cumhuriyet 3 partiden ibaret değil (HDP bana göre parti değil ondan saymadım) biraz gözümüzü açmak yeterli olacaktır amaç partizanlık değil bakış açısında yardımcı olmak not düşeyim
ErdemDnmz

kişi bu mesajı beğendi.

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Artık milletin başka partileri de tanıması lazım, barajın altında kalan partilerden birilerinin öne çıkması hatta barajın kalkması lazım. Bu şekilde ne MHP ne CHP adam olur. Ee millette AKP'ye verir.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al